Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Kompostkvarn Fornorth 60 7,5HP

Kompostkvarn Fornorth
60 7,5HP

Nyhet

6 990 kr
Kompostkvarn Fornorth 60 7,5HP

60 7,5HP

6 990 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Kompostkvarn Fornorth 60 7,5HP är en kraftfull kompostkvarn med 7,5 hk fyrtaktsmotor. Den kan skära grenar upp till 60 mm och har en bladhastighet på 3600 RPM.
Varumärke

Beskrivning

Kompostkvarn Fornorth 60 7,5HP är en kraftfull kompostkvarn med 7,5 hk fyrtaktsmotor. Den kan skära grenar upp till 60 mm och har en bladhastighet på 3600 RPM.
Varför välja Kompostkvarn Fornorth 60 7,5HP
- Effektiv motorstyrka: Kärnan i Fornorth Kompostkvarn 60 är en robust 7,5HP motor, som levererar oöverträffad kraft och effektivitet. Denna motor är speciellt utformad för att enkelt hantera tjocka, tåliga grenar, vilket avsevärt minskar din arbetsbelastning och tid som spenderas på trädgårdsskötsel. Den kraftfulla motorn säkerställer konstant prestanda, även under utmanande förhållanden, vilket gör den till ett pålitligt verktyg för alla dina flisningsbehov.

- Hög kapacitet för flisning: Mångsidighet är en nyckelstyrka hos Fornorth Kompostkvarn 60. Kapabel att flisa grenar upp till 2,5 tum i diameter, kan den enkelt hantera en bred palett av trädgårdsavfall. Denna höga flisningskapacitet innebär att du effektivt kan ta hand om allt från tunna kvistar till kraftiga grenar, vilket gör den till ett idealiskt val för en mängd olika landskapsuppgifter. Oavsett om du städar upp efter en storm eller hanterar rutinmässiga trädgårdsarbeten, förenklar denna kompostkvarn processen.

- Säkerhetsfunktioner: Operatörens säkerhet är en topprioritet i designen av Fornorth Kompostkvarn 60. Den är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som minimerar risk och säkerställer en säker driftsmiljö. Dessutom är kompostkvarnen designad för enkel användning, vilket minskar risken för användarfel och förbättrar den övergripande säkerheten. Med dessa säkerhetsåtgärder på plats kan du fokusera på din uppgift med förtroende och sinnesro.

Maximera effektiviteten i utomhusarbeten
En kompostkvarn är ett oumbärligt verktyg för trädgårdsskötsel, landskapsdesign, jordbruk och skogsbruk, känt för sin uppgiftseffektivitet och miljövänlighet. Den utmärker sig i att snabbt omvandla grenar och kvistar till flis, vilket förenklar trädgårdsstädning och sparar tid. Detta verktyg spelar också en avgörande roll i att minska mängden trädgårdsavfall, vilket gör bortskaffandet effektivare, särskilt i områden med utmaningar i avfallshantering.

Utöver avfallshantering är en kompostkvarn värdefull för att skapa kvalitetsmulch från trädgårdsavfall, vilket gynnar jordens kvalitet, fuktbevarande och ogräsbekämpning. Den påskyndar också komposteringsprocessen genom att snabbare bryta ner organiskt material, vilket berikar jorden med viktiga näringsämnen.

Dessutom är den användbar vid beredning av ved, vilket underlättar att kapa och lagra ved enklare, och är idealisk för storskalig markrensning, effektivt avlägsnande av oönskat skräp. Denna mångsidighet gör kompostkvarnen till en nyckeltillgång för både hushåll och yrkesverksamma.

Produktinformation
-Färg: Orange/svart
-Material: PP -plast, stål
-Motorkraft: 7,5HP/212CC/3600RPM
-Startsystem: Recoil Start
-Chipping Kapacitet: 2,5 ''/60mm
-Bladhastighet: 3600 rpm
-Motortyp: OHV 4-stroke
-Bränsletankkapacitet: 3,6L
-Oljekapacitet: 0,6L
-Bränsletyp: Blyfri bensin
-Vikt: 45 kg

Egenskaper

VarumärkeFornorth
Art.Nr.6438543011797
Höjd103 cm
TypKompostkvarn
Vikt45 kg
Garanti1 år
MaterialPP-Plast, Stål
Längd160 cm
Bredd50 cm
EAN-nr6438543011797