Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Stege & ställning

Användningsområdena för en stege är väldigt många och de flesta husägare är i behov av en förr eller senare. Med en stege kommer du lätt åt på högre höjder ifall du exempelvis behöver kolla hängrännorna om du blivit fulla med skräp som hindrar vattnet från att rinna ner. Om du målar huset på egen hand kan en stege komma väl till pass och den har även många användningsområden inomhus. Oavsett hur händig man är har en husägare alltid nytta av att ha en stege nära till hands.

En stege klarar du dig inte utan.

Livet blir avsevärt mycket enklare med en riktigt bra stege till förfogande. Du kan enkelt köpa din stege online hos oss. Vi på bygghemma.se har ett stort urval av stegar till riktigt bra priser för dig att välja mellan när du behöver en stege till hemmet. Vi erbjuder enastående kundservice av våra kunniga medarbetare. Varmt välkommen att handla online hos oss.

En byggställning behövs för att göra arbeten säkra på höga ställen och den behövs för många arbeten när det gäller ett hus eller en villa. En billig byggställning kan komma till användning när det är dags att måla huset och man inte vill stå på en stege som riskerar att välta. Med en byggställning kan man också känna sig säker när det gäller arbeten på tak eller liknande eftersom fallhöjden minskas rejält. En byggställning kan också byggas i flera plan vilket kan vara mycket effektivt om huset är högt eller om flera arbeten behöver utföras samtidigt men på olika höjder.

Köp byggställningar hos Bygghemma

Att köpa stege & byggställning på nätet är väldigt smidigt och enkelt. Hos oss på Bygghemma finns massor av varianter att välja mellan och med säkerhet hittar du någon som passar dina behov.

Vanliga frågor om

Hur använder jag en byggställning?
Vad finns det för byggställningar?