Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Dekorsten

Filtrera

139kr
8279kr

Dekorsten

(67)

Markbeläggning

(1)

Lösmaterial

(1)

Kullersten

(2)

benders

(3)

hasselfors garden

(4)

magrab krossprodukter

(59)

s:t eriks

(11)

Brun

(8)

Flerfärgad

(6)

Svart

(16)

Vit

(15)

Grå

(16)

Röd

(7)

Gul

(6)

Orange

(1)

Grön

(4)

Beige

(1)

5mm
250mm

Sortera

77 Produkter

Dekorsten S:t Eriks Dolomit Vit

Dekorsten S:t Eriks Dolomit Vit

fr. 465 kr

Leveranstid 2-4 veckor

Dekorsten S:t Eriks Natursingel

Dekorsten S:t Eriks Natursingel

2 559 kr

Leveranstid 2-4 veckor

Dekorsten S:t Eriks Marmor

Dekorsten S:t Eriks Marmor

fr. 159 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 77 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Hur gör jag en rabatt med dekorsten?
Vilka färger finns dekorationssten i?
Hur mycket dekorsten behöver jag köpa?
Vilken färg ska jag välja på min dekorsten?

Populära filtreringar

Skapa effekter med dekorsten

Dekorsten har en rad olika användningsområden och gör din trädgård inbjudande för släkt och vänner. Du kan enkelt designa din utemiljö och göra den tilltalande genom att anlägga stenade gångar och rabatter. Sten i olika färger hjälper dig att skapa intressanta effekter och garanterar att den ena trädgården inte är den andra lik. Hos oss hittar du ett stort utbud av dekorsten billigt. Vi har flera olika sorter att välja på och kommer gärna med goda tips och råd. Bortsett från stenens dekorativa yttre är materialet också användbart som avgränsning mellan gräsmatta och husfasad samt mellan gräsmatta och omgärdande buskage.

Dekorsten för trädgårdsgång och stenade uteplatser

Dekorsten är det sammanfattande begreppet för en rad olika stensorter. Vilken sort man väljer att ha i sin trädgård beror mycket på vilket utseende man önskar men även storleken på stenen kan vara avgörande. Marmorkross är exempel på sten med en lite mer exklusiv design. Denna passar perfekt intill husfasader, mot mörkare fasader utgör den vita stenen en snygg kontrast. Singelgrus & gårdsgrus är också en utmärkt avgränsare och går att beställa i flera olika storlekar. Dessa trädgårdstenar passar även bra till trädgårdsgångar eller varför inte som en marktäckare i rabatten. Ytterligare en stensort du kan använda är Granitkross. Denna ger en lättskött yta och minimerar mängden ogräs du måste plocka bort. Med hjälp utav dekorsten kan du skapa de mest tilltalande miljöer samtidigt som du minskar den mängd arbete du måste lägga på gräsklippning och annan skötsel. Välj mellan runda stenar såväl som dekorstenar med ruffare kanter.

Dekorationssten med snygg design till bra pris

När det är dags att köpa dekorationssten titta in hos bygghemma.se. Vi har en rad olika sorter att välja mellan och ger er mer än gärna tips på användningsområden. Sten är ett naturmaterial vilket innebär att utseendet kan skifta men det är också det som gör varje trädgårdsgång och rabatt unik. Skapa en utemiljö du trivs med; minimera mängden trädgårdsskötsel och njut av din lediga tid. Hitta rätt trädgårdssten för dig idag.