Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Takfotsräcke

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

När man ska upp på taket och jobba är det tryggt att veta att det finns ett takfotsräcke att förankra säkerhetslinan i. Räcket kan ofta också kombineras med snörasskydd. Då är man skyddad på flera sätt!

Skydd på höga höjder!

Vid tillfälliga arbeten uppe på taket behöver man skydda sig för oväntade händelser. Då är det bra att montera att takfotsräcke så att man kan förankra sin säkerhetslina på ett säkert sätt och därmed också undvika att den som arbetar på taket blir skadad. Produkten lämpar sig för många typer av tak.

Hos Bygghemma kan du köpa takfotsräcke, som är den ultimata produkten för att undvika att någon skadar sig vid tillfälliga arbeten på taket. Eftersom det också kan kombineras med andra taksäkerhetsprodukter finns det flera kombinerade användningsområden, där man kan lösa flera olika frågor inom taksäkerhet på en och samma gång, så som risk för fall, risk för snöras och annat.