Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Utemöbler & trädgårdsmöbler | Utomhusmöbler för alla smaker

Att köpa rätt utemöbler till din altan eller balkong kan göra att du förgyller din uteplats och förlänger sommarsäsongen. Om du väljer bra och slitstarka utomhusmöbler har du garanterat att de kommer att hålla för en lång tid framöver och ge dig möjlighet att sitta i ditt extra uterum.

Utemöbler i olika utföranden

Det finns många olika sorters trädgårdsmöbler beroende på hur stor uteplats du har och dessutom vilket material du föredrar. Om du har en större uteplats kan en hel uppsättning med loungemöbler vara något för dig eftersom de oftast kräver ett större utrymme. Då har du även möjlighet att bygga på din soffa eftersom de flesta loungesoffor kan göras större och skapa flera sittplatser. Om din uteplats är mindre till storleken kan cafémöbler vara lösningen. Stolarna är oftast hopfällbara vilket gör det lätt att kunna variera utrymmet på din uteplats. Tänk också på om din uteplats är skyddad av segelduk, markis eller ett parasoll. Om platsen är skyddad mot regn och rusk, behöver du inte tänka på förvaring av eventuella dynor till dina trädgårdsmöbler vilket du i andra fall måste se till att du har tillgång till. Ett bra tips är att försöka köpa utemöbler på rea för att få så mycket för dina pengar som möjligt, gärna under vinter-och höstmånader.

Trädgårdsmöbler till ditt hem

Bra sommarmöbler är en investering som du endast gör några få gånger i ditt liv. Om du väljer bra, slitstarka utomhusmöbler till din trädgård kommer de att hålla riktigt länge. När du ska göra den investeringen och välja vilka utemöbler som blir bäst för dig, se till att du får hemleverans av dina möbler så att det blir så smidigt som möjligt. Många utemöbler och eventuella parasoll, terassvärmare och dynor är tunga att frakta hem. De är ofta också otympliga att bära och frakta hem på släpvagn. Det allra bästa är att se till att hela möblemanget blir levererat till just din uteplats i en lämplig lastbil som ett försäljningsställe kan erbjuda. På så sätt kan också trädgårdsmöblerna fraktas redan monterade och klara så att du slipper att sätta ihop dem på plats, om så behövs. Om möblerna behöver monteras, är det oftast ett arbete man kan klara av själv.

Vanliga frågor om

Vilken färg ska jag välja till mina utemöbler?
Vad ska jag tänka på när jag ska köpa utemöbler?
Hur sköter jag om mina utemöbler på bästa sätt?