Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Fotbollsbord | Spela foosball hemma

Filtrera

999kr
8391kr

Visa kampanj

(1)

gamesson

(7)

nordic games

(2)

prosport

(1)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Vanliga frågor om

Hur fungerar ett fotbollsbord?
Hur monterar jag ett fotbollsspel?
Finns det fotbollsspel med spelare från alla lag?

Foosball - Kul för hela familjen

Att umgås med familjen är alltid trevligt och givande. Med foosball blir det dessutom ännu roligare! Foosball, fotbollsbord, fussball bord, ja spelet är känt under många namn och har länge varit ett vanligt inslag i arkadhallar världen över. Numera kan du enkelt införskaffa ditt eget fotbollsbord så att du kan spela hemma med familj och vänner.

Fotbollsbord – Enkel & rolig aktivitet

Att spela foosball är både roligt och dessutom väldigt enkelt. Det går ut på att spela fotboll över ett bord genom att styra små spelare som sitter fast i stänger på respektive sida av bordet. Precis som i vanlig fotboll är syftet att göra mål på motståndarens målvakt, vilket du gör genom att snurra på stängerna. Du kan välja att styra ett helt lag på egen hand eller så kan ni vara flera personer på varsin sida av bordet som delar stängerna mellan er. Med ett fotbollsbord gäller det att ha snabba reflexer och ni kommer garanterat att få många roliga stunder när ni spelar foosball.

Ett fussball bord är en trevlig investering i hela familjens fritid och vi på Bygghemma har samlat ihop några fina spelbord som passar för både stora och små. Ta en titt i vårt utbud och klicka hem det fotbollsspel som passar just dig.