Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
GPS Garmin Drive 52 Europa MTS
GPS Garmin Drive 52 Europa MTS
GPS Garmin Drive 52 Europa MTS
GPS Garmin Drive 52 Europa MTS

GPS Garmin
Drive 52 Europa MTS

1 849 kr
Förväntas åter i lager 2023-01-31 

Sammanfattning

Garmin DriveSmart 52 har enkla menyer och lättlästa kartor så du kan se detaljerade vägbeskrivningar på den klara pekskärmen på 5 tum. Den här GPS:en förenklar resor eller jobbpendling med förinlästa detaljerade kartor som har trafikinformation i realtid, kartuppdateringar och förarvarningar som främjar säkrare körning.
Varumärke

Beskrivning

Garmin DriveSmart 52 har enkla menyer och lättlästa kartor så du kan se detaljerade vägbeskrivningar på den klara pekskärmen på 5 tum. Den här GPS:en förenklar resor eller jobbpendling med förinlästa detaljerade kartor som har trafikinformation i realtid, kartuppdateringar och förarvarningar som främjar säkrare körning.
Lättanvänd navigator
- Skärm på 5 tum och detaljerade kartuppdateringar
- Enkla menyer på skärmen och tydliga kartor
- Ger realtidstjänster som trafikinformation och parkering i realtid
- Klar för resan med omdömen från tripadvisor och miljontals intressanta platser (poi:s) från foursquare
- Den har turn-by-turn röstguidning, garmin real directions, landmärkesvägledning och hjälpsamma förarvarningar för att främja säkrare körning

Live-tjänster för din enhet
Överlista trafikstockningar eller köer och slipp dem helt med praktiska varningar som föreslår alternativa vägar som hjälper dig att undvika byggarbetsplatser eller olyckor längre fram på vägen. Med extra realtidsinformation kan du sedan tillbringa mindre tid med att cirkla runt kvarteret för att leta efter parkering. Hämta smartphone link om du vill se trafikvarningar, fartkameror och uppdaterade väderprognoser. Smartphone link kopplar ihop din garmin drive med din kompatibla smartphone.

Få bättre bilresor med tripadvisor
Se tripadvisor-omdömen för hotell, restauranger och sevärdheter längs rutten eller nära destinationen.

Nya butiker och restauranger
Navigatorn har förinläst foursquare-data, vilket gör det enkelt att hitta miljontals nya och populära platser.

Förarvarningar: lär känna omgivningen
Förarvarningar varnar dig för skarpa kurvor, hastighetsförändringar, fartkameror, järnvägsövergångar med mera för att uppmana till säkrare körningar och öka situationsberedskapen.

Funktionen garmin real directions
Den lättförståeliga röstguidningen sväng för sväng guidar dig som en kompis med hjälp av gatunamn, butiksnamn och igenkännbara landmärken (tex "Sväng höger efter det röda huset").

Kolla längre fram
Den användbara funktionen längre fram, som du kan se utan att lämna kartan, visar stopp för mat och bränsle samt andra milstolpar, såsom kommande städer, längs rutten.

Hitta direkt dit du ska
Funktionen direct access underlättar navigering till komplexa destinationer, som flygplatser och gallerior. Du kan även navigera på parkeringsplatser för att hitta den ingång som ligger närmast din destination.

Sök lättare, hitta snabbare
Ett sökfält gör det enkelt att hitta adresser och miljontals intressanta platser. Om du stavat fel får du flera sökresultat som liknar det du angett.

Fungerar med garmins backkamera
För en komplett navigeringslösning kan du para ihop navigatorn med den trådlösa backkameran bc 30 (säljs separat, professionell installation rekommenderas). När den är ansluten kan du enkelt se fordon, fotgängare och andra hinder direkt på navigatorns skärm när du backar.

Kartor av hög kvalitet
- Kvaliteten på kartdata kan göra hela skillnaden mellan att hitta eller inte hitta din destination. Med högkvalitativa here-kartdata får du den information du behöver, när du behöver den som mest.- För att använda den här funktionen måste du ladda ner smartphone link-appen till din bluetooth- och GPS-kompatibla smarttelefon (säljs separat), besök garmin.Com/spl för detaljer- Parkeringsinformation finns tillgänglig för de flesta stadskärnor. Information om täckning finns på parkopedia.com

Innehåller
- Garmin drive 52
- Sugkoppsfäste för fordon
- 12 V-strömkabel
- Usb-kabel
- Snabbstartshandbok

Egenskaper

VarumärkeGarmin
Art.Nr.010-02036-10
UtförandeBil
Storlek5 tum
TypGPS
AnvändningsområdeEuropa
Batteritid1 h
Storlek12,5x8,6x2,5 cm
WiFiNej
EAN-nr753759211790