Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Korkgolv

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vilka är fördelarna med korkgolv?
Vilken färg har korkgolvet?
Vad är viktigt att tänka på med korkgolv?
Var kan jag ha ett korkgolv?

Korkgolv är ett av de golv som för flest fördelar med sig. Golvet är mycket resistent och isolerar både mot värme och kyla lika väl som det behåller värme och kyla. Det dämpar även stegljud och är mjukt för fötterna.

Korkgolv är mjukt, naturtroget och dämpar ljud

Korkgolv är ett antibakteriellt golv vilket betyder att det är perfekt för allergiker. Eftersom det är värmeisolerande är det även energisparande. När det kommer till skötsel är det tre saker man behöver tänka på: mindre solljus, fukt och starka rengöringsmedel. Gardiner som ger lite skugga är att rekommendera för att minska chansen för missfärgningar.

Korkmatta för snyggt och naturtroget golv

Korkgolv är bekväma, snygga och naturtrogna vilket gör att de passar in i varje hus. Det är extremt hållbart och isolerar mot kyla och värme och behåller även värme bättre än många andra golv. Detta betyder att det är ett mycket energisparande golv som tillslut börjar betala av sig själv.