Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5%

  Vinylgolv Pergo Modern Nordisk Vit Furu

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 439 kr/m²

  Du sparar 22 kr/m²

  417 kr/m²

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fraktkostnad 249 kr

  Beskrivning

  Pergos nya kollektion av vinylgolv sätter en ny standard för hela kategorin. Golven ger ett intryck av äkta trä och bjuder på många verklighetstrogna detaljer. Och när du får uppleva den varma, mjuka känslan och se prov på den vattentåliga och slitstarka ytan är det ingen tvekan om saken.

  Läs mer
  Det nya skyddande ytskiktet TitanV™ tätar effektivt golvytan och ger förbättrat motstånd mot fläckar och smuts samtidigt som det skyddar mot repor. Pergos nya Modern plank-dekorer har en naturlig struktur som återskapar naturen in i minsta detalj. Det naturliga utseendet uppnås genom att lägga till subtila nyanser, hög kontrast och variationer mellan olika plankor. Det kan verka vara små detaljer – och det är de också – men detaljer som gör stor skillnad och framhäver golvets naturliga utseende på ett helt nytt sätt. Pergos patenterade klicksystem PerfectFold™ V är utvecklat särskilt för vinylgolv och gör det möjligt att låsa golvet både vertikalt och horisontellt för att göra golvläggningen snabb och enkel. Bara vik ner golvet och klicka på plats

  Som det yttersta beviset på kvalitet har Pergos vinylgolv upp till 20 års garanti. Vinylgolvet förvandlar verkligen ditt rum till en bekymmersfri zon. 100 % vattentätt och ett vattentätt golv är förstås också lätt att rengöra. Tack vare ett skyddande och tätt ytskikt är golvet lätt att hålla rent – det är inte bara vackert, utan även hygieniskt! Våra nya vinylgolv är inte bara vattentäta, de klarar också den stekande solen. Tack vare en ny tillverkningsmetod, där vi har fullständig kontroll över alla tillverkningssteg och använda material, kan vi garantera en stabilitet som överträffar branschstandarden. Som en av de ledande golvtillverkarna är vi stolta över att våra golv är helt fria från skadliga ftalater. Anledningen är enkel: vi tillsätter inga ftalater i våra produkter.

  Egenskaper

  Varumärke Pergo
  Art.Nr. V2131-40072P
  Mönster 1-Stav
  Längd 1523 mm
  Bredd 210 mm
  Serie Optimum Click, Premium Click
  Tjocklek 4,5 mm
  Antal 2,22 m2/frp
  Antal 7 st/frp
  Fog PerfectFold V
  Tål Golvvärme Ja
  Imitation Furu
  Typ Vinylgolv
  Utförande Nordisk Vit Furu (40072)
  Kant Fasad
  Material Vinyl
  Tillverkarens Art.Nr. V2131-40072

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Serie
  Tjocklek
  Fog
  Imitation
  Typ
  Kant
  417 kr/m²
  439 kr/m²
  Optimum Click, Premium Click
  4,5 mm
  PerfectFold V
  Furu
  Vinylgolv
  Fasad
  229 kr/m²
  239 kr/m²
  Novilon Scandinavia
  2,4 mm
  -
  Rutigt
  Vinylgolv
  -
  Visa Produkt
  349 kr/m²
  379 kr/m²
  -
  -
  PerfectFold V
  Ek
  -
  Fasad
  Visa Produkt
  359 kr/m²
  379 kr/m²
  -
  -
  PerfectFold V
  Ek
  -
  Fasad
  Visa Produkt
  359 kr/m²
  379 kr/m²
  -
  -
  PerfectFold V
  Skiffer
  -
  Fasad
  Visa Produkt