2% Rabatt

Vinylgolv Pergo Optimum Modern Grå Flodek

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 439 kr/m²

Du sparar 10 kr/m²

429 kr/m²

m² = frp
Lägg i varukorgen
Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Pergos nya kollektion av vinylgolv sätter en ny standard för hela kategorin. Golven ger ett intryck av äkta trä och bjuder på många verklighetstrogna detaljer. Och när du får uppleva den varma, mjuka känslan och se prov på den vattentåliga och slitstarka ytan är det ingen tvekan om saken.

Läs mer
Det nya skyddande ytskiktet TitanV™ tätar effektivt golvytan och ger förbättrat motstånd mot fläckar och smuts samtidigt som det skyddar mot repor. Våra nya Modern plank-dekorer har en naturlig struktur som återskapar naturen in i minsta detalj. Det naturliga utseendet uppnås genom att lägga till subtila nyanser, hög kontrast och variationer mellan olika plankor. Det kan verka vara små detaljer – och det är de också – men detaljer som gör stor skillnad och framhäver golvets naturliga utseende på ett helt nytt sätt. Vårt patenterade klicksystem PerfectFold™ V är utvecklat särskilt för vinylgolv och gör det möjligt att låsa golvet både vertikalt och horisontellt för att göra golvläggningen snabb och enkel. Bara vik ner golvet och klicka på plats

Som det yttersta beviset på kvalitet har Pergos vinylgolv upp till 25 års garanti. Vinylgolvet förvandlar verkligen ditt rum till en bekymmersfri zon. 100 % vattentätt och ett vattentätt golv är förstås också lätt att rengöra. Tack vare ett skyddande och tätt ytskikt är golvet lätt att hålla rent – det är inte bara vackert, utan även hygieniskt! Våra nya vinylgolv är inte bara vattentäta, de klarar också den stekande solen. Tack vare en ny tillverkningsmetod, där vi har fullständig kontroll över alla tillverkningssteg och använda material, kan vi garantera en stabilitet som överträffar branschstandarden. Som en av de ledande golvtillverkarna är vi stolta över att våra golv är helt fria från skadliga ftalater. Anledningen är enkel: vi tillsätter inga ftalater i våra produkter.

Egenskaper

Varumärke Pergo
Art.Nr. V3131-40084
Mönster 1-Stav
Längd 1523 mm
Bredd 210 mm
Serie Modern Plank
Tjocklek 4,5 mm
Antal 2,22 m2/frp
Antal 7 st/frp
Tål Golvvärme Ja
Utseende Trämönster
Imitation Ek

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Mönster
Bredd
Serie
Tjocklek
Antal
Antal
Tål Golvvärme
Utseende
Imitation
Typ
Kollektion
Fog
Slitskikt
429 kr/m²
439 kr/m²
1-Stav
210 mm
Modern Plank
4,5 mm
2,22 m2/frp
7 st/frp
Ja
Trämönster
Ek
-
-
-
-
439 kr/m²
462 kr/m²
1-Stav
195 mm
Maxwear
11 mm
1,86 m2/frp
8 st/frp
Ja
Trämönster
Ek
Vinylplankgolv
Maxwear
5 G Klickfog
0,5 mm
Visa Produkt
482 kr/m²
507 kr/m²
1-Stav
185 mm
Korklaminat
10,5 mm
1,806 m2/frp
8 st/frp
Ja
Trämönster
Ek
Vinyl
Vinylcomfort
2G
0,3 mm
Visa Produkt
599 kr
-
-
-
1,5 mm
-
-
-
-
-
Undergolv
-
-
-
Visa Produkt