Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  3% Rabatt

  Vinylgolv Pergo Tiles Italiensk Marmor

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 380 kr/m²

  Du sparar 12 kr/m²

  368 kr/m²

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fraktkostnad 195 kr

  Beskrivning

  Modern klassiker för en glamorös och elegant stil. Slät yta och mjuka linjer ger en subtil karaktär. Fasning som ger intryck av stora plattor. Optimum kvalitetsnivån har ett tåligt slitskikt, lämpligt för kommersiella utrymmen. Kvalitetsnivå Premium, med nya klicksystmet PerfectFold™ V, gör installationen ännu enklare och är det perfekta valet för hemmabruk.

  Läs mer
  Det nya skyddande ytskiktet TitanV™ tätar effektivt golvytan och ger förbättrat motstånd mot fläckar och smuts samtidigt som det skyddar mot repor. Våra nya Modern plank-dekorer har en naturlig struktur som återskapar naturen in i minsta detalj. Det naturliga utseendet uppnås genom att lägga till subtila nyanser, hög kontrast och variationer mellan olika plankor. Det kan verka vara små detaljer – och det är de också – men detaljer som gör stor skillnad och framhäver golvets naturliga utseende på ett helt nytt sätt. Vårt patenterade klicksystem PerfectFold™ V är utvecklat särskilt för vinylgolv och gör det möjligt att låsa golvet både vertikalt och horisontellt för att göra golvläggningen snabb och enkel. Bara vik ner golvet och klicka på plats.

  Som det yttersta beviset på kvalitet har Pergos vinylgolv upp till 20 års garanti. Vinylgolvet förvandlar verkligen ditt rum till en bekymmersfri zon. 100 % vattentätt och ett vattentätt golv är förstås också lätt att rengöra. Tack vare ett skyddande och tätt ytskikt är golvet lätt att hålla rent – det är inte bara vackert, utan även hygieniskt! Våra nya vinylgolv är inte bara vattentäta, de klarar också den stekande solen. Tack vare en ny tillverkningsmetod, där vi har fullständig kontroll över alla tillverkningssteg och använda material, kan vi garantera en stabilitet som överträffar branschstandarden. Som en av de ledande golvtillverkarna är vi stolta över att våra golv är helt fria från skadliga ftalater. Anledningen är enkel: vi tillsätter inga ftalater i våra produkter.

  Egenskaper

  Varumärke Pergo
  Art.Nr. V2120-40136P
  Mönster Tiles
  Längd 1300 mm
  Bredd 320 mm
  Serie Optimum Click, Premium Click
  Tjocklek 4,5 mm
  Antal 2,08 m2/frp
  Antal 5 st/frp
  Fog PerfectFold V
  Tål Golvvärme Ja
  Imitation Marmor
  Typ Vinylgolv
  Kant Fasad

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Längd
  Bredd
  Serie
  Tjocklek
  Antal
  Antal
  Fog
  Imitation
  Typ
  Kant
  368 kr/m²
  380 kr/m²
  1300 mm
  320 mm
  Optimum Click, Premium Click
  4,5 mm
  2,08 m2/frp
  5 st/frp
  PerfectFold V
  Marmor
  Vinylgolv
  Fasad
  329 kr/m²
  419 kr/m²
  1326 mm
  204 mm
  Pure
  5 mm
  2,16 m2/frp
  8 st/frp
  -
  Ek
  Vinylgolv
  -
  Visa Produkt
  339 kr/m²
  389 kr/m²
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  PerfectFold V
  Ek
  -
  Fasad
  Visa Produkt
  339 kr/m²
  389 kr/m²
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  PerfectFold V
  Betong
  -
  Fasad
  Visa Produkt
  349 kr/m²
  389 kr/m²
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  PerfectFold V
  Betong
  -
  Fasad
  Visa Produkt