Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  6% Rabatt

  Massivt Trägolv Moelven Natur Obehandlad Furu

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 349 kr/m²

  Du sparar 20 kr/m²

  329 kr/m²

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Specialtransport
  - Fraktkostnad 495 kr

  Beskrivning

  Moelvengolvet Natur är ett obehandlat furugolv färdigt för läggning. Golvet bör ytbehandlas med olja, lut eller hårdvax.

  Läs mer
  OBS! Minsta köp är 20 m². Levereras i fallande längder. Längderna varierar mellan 3000-5100 mm.

  Moelven har länge arbetat med pigmenterade infärgade oljor på sina golv och Moelven är nu den golvtillverkare i Skandinavien som har arbetat längst med denna typ av teknik och med industriell ytbehandling av massiva trägolv. Framgången för golven startar med råvaran som har en förstklassig teknisk och utseendemässig kvalitet. Råvaran behandlas för att få maximal formstabilitet, med rätt torkning, rätt hyvling och rätt sortering. Moelvengolvet är anpassat efter skandinaviskt inomhusklimat.

  Komfort
  Moelvens golv är behagliga att gå på. De har en naturlig värme och ger en mjuk känsla under foten. Massiva trägolv går utmärkt att kombinera med golvvärme.

  Enkel montering
  Monteringsanvisningen är lätt att förstå. Med enkla grepp och standardverktyg lägger du enkelt golvet själv. Bra att tänka på är att vid montering uppstår alltid lite spill. Beställ därför ca 5% utöver rummets faktiska yta.

  Robust
  Naturen har förädlat råvaran i närmare 100 år och med rätt användning och underhåll har du ett golv som varar i generationer.

  Stabilitet
  Riktig torkning och acklimatisering är nyckeln till stabila trägolv. Golvet är tillverkat och lagrat i en kontrollerad miljö, vilket bidrar till god formstabilitet året runt.

  Hållbarhet
  Trä är i sig själv CO2-neutralt eftersom trä absorberar CO2 och endast ger utsläpp när det bränns. Furun som används kommer från skogar i Skandinavien där kraven är höga på skogsbruk och hållbar utveckling av naturresurserna.

  Inomhusklimat
  Golv från Moelven är naturprodukter och innehåller inte skadliga ämnen. De är dessutom bakteriehämmande och allergineutrala, vilket är fantastiskt för inomhusklimatet.

  Detta är en skrymmande produkt som kräver specialtransport i form av en stor lastbil eller kranbil. Leverans sker fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns.

  Egenskaper

  Varumärke Moelven
  Art.Nr. 017819M
  Träslag Furu
  Mönster 1-Stav
  Ytbehandling Obehandlad
  Bredd 117, 142, 162, 187 mm
  Serie Natur
  Tjocklek 14, 20, 25, 30 mm
  Tål Golvvärme Ja
  Utseende Obehandlad Furu
  Typ Massivt Trägolv

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Ytbehandling
  Serie
  Utseende
  Yta
  329 kr/m²
  349 kr/m²
  Obehandlad
  Natur
  Obehandlad Furu
  -
  229 kr/m²
  239 kr/m²
  Obehandlad
  SoftPine Economy
  Obehandlad Furu
  Släthyvlad
  Visa Produkt
  319 kr/m²
  349 kr/m²
  Obehandlad
  Nature
  Obehandlad Furu
  Släthyvlad
  Visa Produkt
  399 kr/m²
  489 kr/m²
  Hårdvaxolja
  Nature
  Extra Vitlaserad Furu
  Släthyvlad
  Visa Produkt
  459 kr/m²
  522 kr/m²
  Olja
  HardPine
  Vittonad Furu
  Strukturborstad
  Visa Produkt

  Andra som köpte Massivt Trägolv Moelven Natur Obehandlad Furu köpte också