0% Rabatt

Trägolv Bjelin Ek Sipan Mattlackad 1-stav

Paket + kr

Tillval + kr

549 kr/m²

m² = frp
Lägg i varukorgen
Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Läs mer
1-stavs plank i FSC-märkt Slavonsk ek med sorteringen country plus. Trä skördat i hållbart förvaltade skogar. De slavonska skogarna är berömda. De förvaltas av den kroatiska staten och har skötts på ett hållbart sätt utifrån ett mycket strikt ekologiskt, socialt och ekonomiskt regelverk i hundratals år. Varje år tas mycket mindre trä ut ur skogarna än vad som växer upp, och eftersom träd av sämre kvalitet kontinuerligt gallras ut blir de slavonska skogarna vackrare och vackrare för varje år de förvaltas på detta sätt. Till Bjelins ekgolv används Bergsek och Skogsek, vilka är samma träslag som traditionellt växer och används i Sverige. Klickgolv för perfekt resultat

Sorteringen Country Plus
Ekens naturliga mönster och färg varierar mycket. Därför sorteras plankorna för att du ska kunna välja just det utseende som passar till din inredning. Denna sortering har en livlig färg- och strukturvariation med stort inslag av kvistar. Kvistarna kan vara spacklade spruckna och svarta upp till 50 mm i diameter. Splintved kan förekomma upp till hälften på varje planka, men bara på hälften av alla plankor. Märgstrålar och fyllda sprickor samt barkdrag kan förekomma. Inga insektsangrepp eller missfärgningar från svamp eller röta förekommer i denna sortering.

Låssystemet 5G® gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett parkettgolv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Stabilt golv med flerskiktsparkett
Parkettgolvet är uppbyggt i tre skikt där fiberriktningen i de olika skikten ligger vinkelrätt mot varandra. De olika skikten låser varandra, detta minskar träets naturliga rörelser och ger ett stabilt golv. Ytskiktet har en slityta på 3,5 mm vilket gör att du kan slipa om golvet flera gånger. Mellanskiktet är starkt och bärkraftigt och tillverkas av tall eller gran. Även bottenskiktet har en stabiliserande funktion.

Breda parkettgolv
Breda plankor ger gott om utrymme för trämönstret att framträda. Den slavonska ekens höga kvalité tillåter riktigt breda plank och detta har utnyttjats maximalt i detta golv som är hela 22 cm i bredd.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Bjelin
Art.Nr. 29015
Träslag Ek
Mönster 1-Stav
Ytbehandling Mattlack
Sortering Country Plus
Längd 2200 mm
Bredd 222 mm
Tjocklek 14 mm
Slitskikt 3,5 mm
Antal 2,93 m2/frp
Antal 6 st/frp
Fog 5G
Tål Golvvärme Ja
Typ Parkettgolv
Garanti 30 år

Tillbehör du kan behöva

 • Golvvärme T2 Röd Paket För Temperaturkänsliga Golv

  Komplett paket. T2Röd värmekabel är lämplig för installation under termperaturkänsliga golv, såsom parkett, plastmatta, laminat och massiva trägolv. T2Röd kan installeras på alla formstabila undergolv (betong, trä, plastmatta) - i torra eller våta utrymmen.

  2 028 kr

  3 120 kr

  Visa Produkt
 • Golvvärmefolie Ebeco Foil Kit för Trä- och Laminatgolv

  Golvvärmefolie i komplett kit. Gör det enkelt att installera värme under trägolv och laminat. Optimerat för energieffektiv uppvärmning. Värmefolien är tålig, driftssäker och extremt tunn, endast 0,3 mm. Den är fri från halogen och PVC. Koppla ihop värmefolien med dubbelisolerade anslutningskablar och anslutningsklämmor som ingår i paketet. För detta behövs även en presstång och denna ingår vid köp av golvvärmefolie.

  3 198 kr

  4 568 kr

  Visa Produkt

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Mönster
Ytbehandling
Sortering
Längd
Bredd
Tjocklek
Antal
Fog
Typ
Kollektion
Serie
549 kr/m²
1-Stav
Mattlack
Country Plus
2200 mm
222 mm
14 mm
2,93 m2/frp
5G
Parkettgolv
-
-
579 kr/m²
775 kr/m²
Holländskt Mönster
Lack
Town
2426 mm
198,5 mm
15 mm
2,89 m2/frp
Woodloc 5S
-
European Renaissance Collection
Original
Visa Produkt
683 kr/m²
729 kr/m²
3-Stav
Lack
-
2028 mm
192 mm
14 mm
2,34 m2/frp
2-lock
Parkettgolv
-
Noble
Visa Produkt
729 kr/m²
975 kr/m²
1-Stav
Mattlack
Country
2420 mm
187 mm
15 mm
2,72 m2/frp
Woodloc 5S
Parkettgolv
Classic Nouveau Collection
Original
Visa Produkt