Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kakellist

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Beställ kakellist online och få de levererade direkt hem, smidigt och enkelt. Varierat urval av olika modeller, material och användningsområden underlättar ditt val av list. Behöver du täcka övergångar eller ytterhörn på ett snyggt sätt, eller letar efter lister för dekoration finns det olika lister att välja på hos oss. Här finns kakellister som täcker flera behov när det gäller olika våtutrymmen och även andra rum som till exempel hall, uterum och garage. Vår kunniga personal finns redo att hjälpa dig med ditt val och svarar gärna på de eventuella frågor du har när det gäller våra produkter eller beställning och leverans.

Hur du använder kakellist

Det finns olika typer av kakellist att välja mellan och dessa kan monteras på lite olika sätt. Det vanligaste är att listen fästs under kaklet under kaklingsprocessens gång. Då hålls listen på sin plats medan kakelplattorna fästs. På så vis kan man garantera att det blir tätt mellan kakel och list och man slipper oroa sig för att det ska komma in fukt eller väta i väggen. Vissa kakellister kan också fästas med våtrumslim eller silikon efter att kaklingen ägt rum. Det är dock bäst om det är ordentligt fogat om denna metod väljs eftersom fukt och väta kan tränga in bakom listen och leda till fuktskador, mögel eller andra skador på väggen.

Snygg kakellist till bra pris

Varierat utbud i nätbutiken och snabb leverans gör det enkelt att köpa kakellist hos oss. Välj mellan olika utföranden av dekorativa och praktiska lister som passar till både kakel och klinker. På Bygghemma.se kan du enkelt jämföra de olika listerna. Om du har några frågor om våra lister kan du snabbt och enkelt kontakt vår kunniga kundtjänst som gärna svarar på alla dina frågor.