Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Marockanskt Kakel Tenfors Safi Multicolor 20x20 cm

  58%
  tom 30/9
  Kampanj
  Rek. pris 1 295 kr/m²
  Du sparar  756 kr/m²
  539 kr/m²

  Delbetala från 11 kr/mån

  Lägsta totalpris  258,72 kr

  Lagervara 
  Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Marockanskt kakel Safi Multicolor 20x20 är en vackert mönstrad cementplatta i vitt, grått, blått, gult och rödorange. En handgjord cementplatta med marockansk känsla och klassiskt marockanskt mönster. Lika vacker på väggen som på golvet.
  Tenforss handplockade och noga utvalda cementplattor är av mycket hög kvalitet och med klara, avgränsade färger. De tillverkas på klassiskt marockanskt sätt; mönstret är gjutet med färgpigment och färgen går cirka 4 mm ner i plattan. Denna metod ger en platta som behåller sina fina färger och mönster i decennier. Marockanskt kakel kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i uterum, entré eller butik. Ger en genuin och välkomnande känsla som bara blir bättre med tiden.

  Cementplattorna är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Vi har funnit en tillverkare som är mycket noggrann och försöker hålla jämna temperaturer vid torkning vilket ger en mer homogen produkt, Det betyder mindre arbete vid läggning, och ett golv som håller ännu längre och passar till den skandinaviska stilen. Dessutom är de förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Ger ett vackert golv som bara blir vackrare med åren.

  Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar. Eventuella reklamationer görs innan montering. Reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

  OBS! Använd inte mörk fog!

  Egenskaper

  VarumärkeTenfors
  Art.Nr.V20-045
  FärgFlerfärgad
  Tjocklek16 mm
  Storlek20x20 cm
  Antal0,48 m2/frp
  Antal12 st/frp
  Tål GolvvärmeJa
  TypKakel/Klinker
  UtförandeMed bredare fog
  SättytaGolv och Vägg
  KantRak
  Åtgång0,1
  SerieTenfors Marrakech
  YtaMatt
  AnvändningsområdeInomhus
  FrostsäkerNej