Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5%

  Marockanskt Kakel Formhome Safi Multicolor 20x20 cm

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 295 kr/m²

  Du sparar 66 kr/m²

  1 229 kr/m²

  m² = frp
  Lägg i varukorgen

  Delbetala från 26 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fraktkostnad 295 kr

  Beskrivning

  Marockanskt kakel Safi Multicolor 20x20 är en vackert mönstrad cementplatta i vitt, grått, blått, gult och rödorange. En handgjord cementplatta med marockansk känsla och klassiskt marockanskt mönster. Lika vacker på väggen som på golvet.

  Läs mer
  Formhomes handplockade och noga utvalda cementplattor är av mycket hög kvalitet och med klara, avgränsade färger. De tillverkas på klassiskt marockanskt sätt; mönstret är gjutet med färgpigment och färgen går cirka 4 mm ner i plattan. Denna metod ger en platta som behåller sina fina färger och mönster i decennier. Marockanskt kakel kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i uterum, entré eller butik. Ger en genuin och välkomnande känsla som bara blir bättre med tiden.

  Cementplattorna är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Vi har funnit en tillverkare som är mycket noggrann och försöker hålla jämna temperaturer vid torkning vilket ger en mer homogen produkt, Det betyder mindre arbete vid läggning, och ett golv som håller ännu längre och passar till den skandinaviska stilen. Dessutom är de förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Ger ett vackert golv som bara blir vackrare med åren.

  Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar. Eventuella reklamationer görs innan montering. Reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

  OBS! Använd inte mörk fog!

  Egenskaper

  Varumärke Formhome
  Art.Nr. V20-045
  Färg Flerfärgad
  Tjocklek 16 mm
  Antal 0,48 m2/frp
  Antal 12 st/frp
  Tål Golvvärme Ja
  Typ Kakel
  Utförande Med bredare fog
  Sättyta Golv och Vägg
  Kant Rak
  Åtgång 0,1
  Serie Formhome Marrakech
  Yta Matt
  Frostsäker Nej

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  Typ
  Åtgång
  Frostsäker
  Användningsområde
  Storlek
  1 229 kr/m²
  1 295 kr/m²
  Flerfärgad
  Kakel
  0,1
  Nej
  -
  -
  448 kr/m²
  1 250 kr/m²
  Grå
  Klinker
  + 10%
  Ja
  Inomhus/Utomhus
  20x20 cm
  Visa Produkt
  455 kr/m²
  1 359 kr/m²
  Flerfärgad
  Klinker
  + 10%
  Ja
  Inomhus/Utomhus
  20x20 cm
  Visa Produkt
  518 kr/m²
  1 295 kr/m²
  Flerfärgad
  Klinker
  + 10%
  Ja
  Inomhus/Utomhus
  20x20 cm
  Visa Produkt
  540 kr/m²
  1 350 kr/m²
  Grå
  Klinker
  + 10%
  Ja
  Inomhus/Utomhus
  20x20 cm
  Visa Produkt