Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Stenplattor & trädgårdsplattor

  Pris
  199 kr
  199 kr
  1 640 kr
  1 640 kr
  Leveranstid
  Varumärke
  Färg
  Typ
  Yta

  Skifferplattor

  Skifferplattor är en väldigt vacker natursten full med livfulla nyanser. Skiffer passar utmärkt både inomhus och utomhus. Lägga skifferplattor utomhus kan ske på två olika sätt. Antingen lägger man stenen på stenmjöl eller så monterar man den på en gjuten betongsula. Fördelen med en betongsula är att ogräs och myror inte dyker upp i fogen vilken betyder att den är i princip underhållsfri. Eftersom skiffer är ett tåligt och vackert material är det en av mångas favoritsten för att dekorera sitt hem och trädgård med. Vanligast är att köpa oregelbundet sågade skifferplattor till trädgården. Skiffer kan även användas för takbeläggning.

  Läs mer...
  Visar 7 av 7 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  199 kr/m²
  229 kr/m²
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  529 kr/m²
  599 kr/m²
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  fr.559 kr/m²
  604 kr/m²
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  1 099 kr/m²
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  279 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  1 069 kr/m²
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  1 640 kr/m²
  1 836 kr/m²
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Sten att dekorera sitt hus eller trädgård med

  Det som är viktigt att tänka på när det kommer till vilken natursten som helst är att dessa är väldigt känsliga för syror. Detta betyder att sura rengöringsmedel är något att se upp för och undvika. Medel som tar bort kalk är extra sura och kommer skada stenen. Undvik även sura livsmedel så som vin, ättika och kolsyra. Om du spiller något som innehåller syra är det viktigt att du torkar upp det så snabbt som möjligt för att minimera skadan som kan uppstå. För att rengöra stenen rekommenderas att du använder torra metoder så som torrmoppning och dammsugning. Om smutsen är bunden kan du tvätta stenen med hjälp av en rengöringslösning av naturlig såpa och fuktmoppning.

  Tålig och väldigt vacker natursten

  Skiffer är ett naturligt vacker material som passar lika bra inomhus som utomhus. Denna natursten har funnits i svenskarnas hjärtan i många år och är den vanligaste stenplattan att lägga i trädgården. Att köpa skifferplattor från oss på bygghemma garanterar att du får kvalité för dina pengar. Vi har ett noga utvalt sortiment av skifferplattor för både inomhus- och utomhusbruk. Så vad väntar du på? Beställ hos oss idag!