020-25 00 25Telefontid 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  25% Rabatt

  Grundolja Saicos 3458 Ek 2,5 l

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 2 875 kr

  Du sparar 719 kr

  2 156 kr

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Olja för grundbehandling av trä/trägolv. Ecoline Oil Ground Coat skapar ett naturligt grundskydd för alla trä, kork och bambugolv. Oljan ger ett djupverkande skydd samtidigt som de naturligt vackra egenskaperna framhävs. Behandlingen skall alltid avslutas med Saicos hårdvaxolja eller Saicos lacker.

  Läs mer
  Saicos Ecoline Oil Ground Coat är en djupverkande grundolja som ska användas inomhus på nyslipat trä. Produkten finns om ofärgad (Art.nr 3410 Eco tar fram träets naturliga egenskaper) och i flera olika pigmenterade kulörer (34xx Eco) som ger dig möjlighet att skapa unika utseenden på furu, ek, ask, lönn, bok, gran, björk och andra nordiska träslag. Efter att produkten är helt torr ska en skyddande ytbehandling (slityta) appliceras med någon av Saicos lacker eller hårdvaxoljor. Saicos Ecoline Oil Ground Coat ger på ett skonsamt sätt träråvaran ett djupverkande skydd och bevarar träet elastiskt samtidigt som oljan på ett naturligt sätt färgar in och framhäver träets naturliga egenskaper och utseende.

  Används med fördel som grundbehandlingsmedel och infärgning av allt trä inomhus som på golv, paneler, möbler och bord – och bänkskivor tillverkat av nordiska träslag. Saicos Ecoline Oil Ground Coat ingår i ett komplett miljövänligt ytbehandlingssystem för trägolv i kombination med Saicos lacker eller hårdvaxoljor. Skapar ett bästa grund skydd på nyslipat trä före ytbehandling sker med Saicos lack eller hårdvaxoljor.

  Information
  - Mycket hög täckningsgrad: 1L räcker till 50 - 64m2!
  - Naturligt grundskydd av trä och andra naturmaterial
  - Baserad på naturliga växtingredienser.
  - Mycket låg doft vid applicering!
  - Bra miljöval

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Saicos
  Art.Nr. 56OG80517
  Färg Ek
  Serie Ecoline Oil Ground Coat
  Typ Grundolja
  Volym 2,5 l

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  Typ
  Volym
  Användningsområde
  239 kr
  319 kr
  Ek
  Grundolja
  0,125, 0,75, 2,5 l
  -
  68 kr
  75,84 kr
  Transparent
  Olja
  0,25 l
  -
  Visa Produkt
  275 kr
  305 kr
  -
  -
  -
  Trall- o terassvård
  Visa Produkt
  275 kr
  315 kr
  -
  -
  -
  Trall- o terassvård
  Visa Produkt

  Andra som köpte Grundolja Saicos 3458 Ek köpte också