9% Rabatt

Träolja Cuprinol 5L

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 469 kr

Du sparar 40 kr

429 kr

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Cuprinol Träolja är en tunnflytande traditionell färglös träolja som är avsedd för tryckimpregnerat trä utomhus. Cuprinol Träolja motverkar fuktupptagning och sprickbildning. Bevarar träets naturliga utseende.

Läs mer
Träolja V ger vid strykning en mjölkaktig ton som övergår till att bli färglös några minuter efter applicering. Cuprinol Träolja V motverkar fukt och sprickbildning och bevarar träets naturliga lyster. Finns även i flera vackra kulörer.

Underlaget skall vara väl rengjort och torrt (max 16% fuktkvot). Ev. gråträ slipas bort. Tryckimpregnerade trallar tvättas med Cuprinol Tralltvätt, skuras och eftersköljes med rikligt med vatten. Låt trallen torka innan Curpinol Träolja appliceras. Stryk 2 gånger med Cuprinol Träolja. OBS! Torka bort överskottsolja efter ca 10-20 minuter.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Cuprinol
Art.Nr. 5067024
Appliceringsyta Trä
Färg Färglös
Åtgång 10-15 m2/l
Inomhus/Utomhus Utomhus
Lösningsmedel Alifatnafta
Typ Träolja
Användningsområde Trall/Snickerier
Volym 5 l
Övermålningsbar 24 Timmar

Tillbehör du kan behöva

 • Tralltvätt Cuprinol

  Snygga till ditt trädäck och annat tryckimpregnerat virke inför trädgårdssäsongen med Tralltvätt. Du blir snabbt av med smuts, alger och annan beläggning, och träet bleks till en ljusare kulör. Slutbehandla med någon av Cuprinols produkter.

  69 kr

  99 kr

  Visa Produkt
 • Vinkelpensel Decomax Proline Syntet Lång

  Pensel med mycket fin, mjuk och slitstark syntetborst av högsta kvalitet som ger en extremt slät yta. Är lätt att sparmåla med, har hög färgupptagning och FSC-märkta träskaft - bra miljöval

  89 kr

  99 kr

  Visa Produkt
 • Fasadpensel Decomax Topline Syntet

  Pensel med mjuk och slitstark syntetborst av högsta kvalitet som ger en slät yta. Är lätt att sparmåla med och har hög färgupptagning. Greppvänligt 2-komponents skaft med rostfritt bleck.

  149 kr

  Visa Produkt

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Färg
Typ
Användningsområde
149 kr
159 kr
Färglös
Träolja
Trall/Snickerier
275 kr
305 kr
-
-
Trall- o terassvård
Visa Produkt
284 kr
315 kr
-
-
Trall- o terassvård
Visa Produkt
349 kr
399 kr
-
Olja
-
Visa Produkt
469 kr
625 kr
Ofärgad
Träolja
-
Visa Produkt