Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Radontapet

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Radontapet - Omdelebar effekt

Som husägare kan du enkelt minimera riskerna med radon. Radontapet används till väggar av blåbetong för att minska mängden radon inomhus med upp till 90%. Tapeten är miljövänlig och ger omedelbar effekt.

Minska radonet med upp till 90%

En radontapet hjälper dig med höga uppmätta halter av radon att minska nivån med upp till 90%. Radonsanering kan handla om allt från högre luftomsättning till att helt byta ut byggmaterialet i huset, men där problemet sitter i väggarna ger radontapeten ett mycket bra skydd. Våtrumslim ger ett extra tätskikt och god vidhäftning så du får ett ännu bättre resultat.

Välj en radontapet när du har ett behov av att minska mängden radon i en byggnad där källan är blåbetongen i väggarna. Den är enkel att sätta upp och kräver inget underhåll, samtidigt som den är tillverkad i ett miljövänligt material och är mycket slitstark. Du kan också måla eller tapetsera över den när den har kommit på plats.