13% Rabatt

Metallfärg Hammerite Semimat Svart

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 299 kr

Du sparar 40 kr

259 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Metallfärg Hammerite Semimat Svart har samma unika egenskaper som Hammered Finish och Smooth Finish fast med en sidenmatt yta. Den stoppar effektivt rostbildning och ger en slagtålig yta som stöter bort vatten och smuts. Du behöver inte vänta på att saker skall börja rosta för att använda Hammerite Semimat Finish, det bästa skyddet får du när du använder Hammerite Semimat Finish på ny metall.

Läs mer
Du får en vacker semimat yta med inbyggt rostskydd, en yta som står sig i många år! Med Hammerite Semimat Finish får du en slitstark, korrosionsbeständig dekorativ beläggning för järn och icke järnhaltiga metaller samt vissa plaster och trä. Du får dessutom 3 i 1 – rostskyddsfärg, grundfärg och toppfärg i ett. Hammerite Semimat Finish receptet har ett inbyggt skydd mot rost, någonting som de flesta konkurrerande produkter saknar. Dessutom slipper du alla de inledande och tidskrävande momenten med primning och grundning då grundfärgen redan finns i burken. Slutligen får du en perfekt semimat finish som håller sig i många år!

Avlägsna allt löst sittande rost och färg med stålborste. Slipa lätt med slippapper innan målning. Tvätta hela metallytan ren från smuts och fett. Låt torka. Måla direkt på den rengjorda metallytan.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Hammerite
Art.Nr. 5078326
Färg Svart
Volym 0,75 l
Typ Järn och metallfärg
Glans Halvmatt
Användningsområde Metallytor
Lösningsmedel Lösningsmedel
Produktgrupp Alkydoljefärg
Inomhus/Utomhus Inomhus/Utomhus
Appliceringsyta Plåt/Metall
Ean 5011867038278

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Färg
Glans
259 kr
299 kr
Svart
Halvmatt

Andra som köpte Metallfärg Hammerite Semimat Svart köpte också