13% Rabatt

Metallfärg Hammerite Smooth Vit

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 299 kr

Du sparar 40 kr

259 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Med Metallfärg Hammerite Smooth Vit kan du måla direkt på rost. Den stoppar effektivt rostbildning och ger en slagtålig yta som stöter bort vatten och smuts. Du behöver inte vänta på att saker skall börja rosta för att använda Hammerite, det bästa skyddet får du när du använder Hammerite på ny metall.

Läs mer
JDu får en vacker slät och högblank yta med inbyggt rostskydd, en yta som står sig i många år! Med Hammerite Smooth Finish får du en slitstark, korrosionsbeständig dekorativ beläggning för järn och icke järnhaltiga metaller samt vissa plaster och trä. Du får 3 i 1 – rostskyddsfärg, grundfärg och toppfärg i ett. Hammerite Smooth Finish receptet har ett inbyggt skydd mot rost, någonting som de flesta konkurrerande produkter saknar. Dessutom slipper du alla de inledande och tidskrävande momenten med primning och grundning då grundfärgen redan finns i burken. Slutligen får du en perfekt finish som håller sig i många år!

Avlägsna allt löst sittande rost och färg med stålborste. Slipa lätt med slippapper innan målning. Tvätta hela metallytan ren från smuts och fett. Låt torka. Måla direkt på den rengjorda metallytan.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Hammerite
Art.Nr. 5078277
Färg Vit
Volym 0,75 l
Typ Järn och metallfärg
Glans Högblank
Användningsområde Metallytor
Lösningsmedel Lösningsmedel
Inomhus/Utomhus Inomhus/Utomhus
Appliceringsyta Plåt/Metall
Ean 5011867013275

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Färg
Glans
259 kr
299 kr
Vit
Högblank

Andra som köpte Metallfärg Hammerite Smooth Vit köpte också