22% Rabatt

Täckfärg Cuprinol Trendkulör Täckfärg Cuprinol 244 Nordic Classic Green 10 liter

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 2 039 kr

Du sparar 444 kr

1 595 kr

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Täckfärg är en högkvalitativ halvmatt täckande akrylatfärg avsedd för målning av träfasader. Dessutom erhålls en mycket hög kulör- och glansbeständighet. Cuprinol Täckfärg har en konsistens som gör att färgen är lättapplicerad och kan påföras i tjocka skikt.

Läs mer
När man målar med nya Cuprinol Täckfärg så får man en yta som är slät och extra hård vilket innebär att minimalt med smuts fastnar och ytan spolas ren vid regn. Detta i sin tur ger en minskad grogrund för alger och mögel som är ett stort problem.

Gör så här
Underlaget skall vara torrt och rengjort. Rengör med Cuprinol Målartvätt. Mögel och/eller alger tvättas bort med Cuprinol Hustvätt. Efterskölj med vatten och låt ytan torka. Löst sittande färg och gråträ skall skrapas eller slipas bort. Vid nymålning skall ändträ/skarvar och utsatta partier behandlas med Cuprinol Grundolja. Grundoljan kan med fördel användas på hela ytan.Grunda hela ytan med Cuprinol Trägrund V. Färdigmåla 2 ggr med Cuprinol Täckfärg. Vid ommålning grunda trärena ytor först med Cuprinol Grundolja och Cuprinol Trägrund V. Färdigmåla 2 ggr med Cuprinol Täckfärg. Egenskaper
- För träfasader och vindskivor.
- Glans 20
- Torktid 1 tim
- Övermålningsbar 2 tim
- Åtgång 6-8 kvm/liter

Dokument

Egenskaper

Varumärke Cuprinol
Art.Nr. 244ClassicGreen10l
Färg 244 Nordic Classic Green
Volym 10 l
Typ Täckfärg
Åtgång 6-8 m2/l
Övermålningsbar 2 Timmar
Glans Halvmatt
Användningsområde Fasad
Lösningsmedel Vatten
Inomhus/Utomhus Utomhus
Appliceringsyta Trä

Tillbehör du kan behöva