Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Våtrumstapet | Tapeter till badrum och tvättstuga

Filtrera

289kr
369kr

Våtrumsvägg

(35)

Våtrumsbård

(16)

tarkett

(51)

Aquarelle

(51)

Endast snabbleverans

(51)

Sortera

51 Produkter

Du har sett 36 av 51 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Varför tapetsera med våtrumstapet?
Vilka fördelar finns det med en våtrumstapet?
Vad är en våtrumstapet?
Är det lätt att sätta upp en våtrumstapet?

Med en våtrumstapet kan du relativt enkelt och billigt renovera ditt badrum eller en annan fuktutsatt yta i ditt hem. En våtrumstapet kan precis som en vanlig tapet ha en rad olika mönster, färger och stilar, men har samtidigt den specialfunktionen att den stoppar fukt och vatten från att tränga in i väggen och huskonstruktionen. En våtrumstapet är ett relativt billigt val av material i förhållande till andra alternativ för dessa ytor, som kakel och klinker, och gör det därför möjligt att renovera till exempel badrum också med en mer begränsad ekonomi. Utöver att våtrumstapet till badrum är prisvärda, är de också lätta och ger därför mindre laster på byggnaden i förhållande till andra material.

I vårt breda utbud av våtrumstapeter kan du välja mellan en rad olika utföranden och kända märken som Tarkett och Forbo. Fundera över om du vill ha en färgglad eller monokrom tapet, samt om du föredrar mönster eller en enda färgskala. Vilken väggbeklädnad du väljer har stor påverkan på hur badrummet ser ut och upplevs. En våtrumstapet kan kombineras med olika typer av golvmaterial. Antingen kan golvet kläs med klinker, eller så läggs en plastmatta på golvet vilket är likt en våtrumstapet men har en något tjockare struktur eftersom golvet i regel utsätts för mer slitage.

Köp våtrumstapeter för badrum hos oss på Bygghemma.se och välj det utförande som passar just din badrumsdröm. Utöver våtrumstapeter hittar du här också alla verktyg och den utrustning som du behöver om du håller i renoveringen av badrumsväggarna själv. Kom ihåg att det i badrummet är extra viktigt att våtrumstapeten bildar ett tätskikt, så att ingen fukt eller vatten kan tränga in i väggarna. Detta kräver speciellt uppmärksamhet i skarvar och hörn, där tapetvåderna möter varandra eller golvet. Att planera tapetseringen så att det blir så få skarvar som möjligt är därför en klar en klar fördel.