Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Väggdekor till barnrum | Wallstickers

Filtrera

147kr
569kr

Visa sänkt pris

(2)

disney

(1)

roommates

(114)

walltastic

(23)

Endast snabbleverans

(137)

Sortera

138 Produkter

Du har sett 36 av 138 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Hur kan jag inreda barnrum med väggdekor?
Är det svårt att sätta upp väggdekor för barn?
Kan jag sätta väggdekor för barn direkt på tapet?

Wallstickers barn - Inred barnrummet lekfullt

Väggdekoration för barn är ett enkelt och prisvärt sätt att göra det mysigare i ett barnrum. Oavsett om du vill dekorera med barnets favoritfigurer eller väljer lite mer abstrakta former eller ett tema så är billig väggdekor till barn ett sätt att snabbt förändra rummets karaktär utan att du behöver tapetsera om eller måla. Modern väggdekor är dessutom smidig att ta ner eller att byta ut i takt med att barnet växer och dess intressen ändras. De produkter som du hittar här är fria från skadliga ämnen och speciellt utformade för att pryda såväl barnkammare som större barns rum. Produkterna har tagits fram av välkända tillverkare och håller hög kvalitet.

Hur du använder väggdekor i ett barnrum

Väggdekor är enkelt att använda, dekalerna tas försiktigt loss från det ark de är fästa vid och klistras upp på väggen. Tillverkarna använder sig av olika sorters fästmetoder, du bör alltid följa de medföljande instruktionerna. För allra bästa resultat bör väggdekoren monteras på en ren och slät yta. Wallstickers är vanligen mycket enkla att ta bort, tack vare tekniska innovationer fäster de på väggen utan att klistret binder sig vid underlaget. Produkterna kan i de flesta fall avlägsnas utan att lämna klisterrester. Observera att väggdekaler som fästs på tapet lämpar sig mindre väl att ta bort. Många produkter är även stänksäkra, går att torka av och kan användas i fuktiga miljöer.

Stort utbud av roliga väggdekorer för barn

Letar du efter ett snabbt sätt att göra barnrummet mer inbjudande? Här kan du köpa wallstickers till barn online. Bygghemma har ett sortiment dekaler som passar de flesta smaker. Välj mellan lekfulla motiv och snygga former som gör rummet mer ombonat. Här hittar du produkter från välkända och omtyckta tillverkare. Vi satsar alltid på att erbjuda bra kvalitet till riktigt låga priser.