Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Gummihandskar

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Det finns många olika tillfällen då man kan behöva gummihandskar, till exempel vid trädgårdsarbete, vid rengöring av olika utrymmen eller alla andra gånger då man måste ha ett vattentätt skydd för händerna.

Hudvänligt och vattentätt

Det är viktigt att de gummihandskar du väljer sitter bra eftersom det underlättar vid arbetsmomentet. Handskarna får gärna vara fodrade med bomull eller liknande textil eftersom det ger en bekvämare och med hudvänlig passform och ett bättre skydd. Gummit består ofta av olika latexskikt som är helt vattentäta och håller dina händer torra oavsett vilket fuktigt arbete du utför.

Här på Bygghemma hittar du gummihandskar som sitter bekvämt och garanterat håller det de lovar. Oavsett om du behöver dem för rengörings- eller trädgårdsarbeten kan du hitta passande handskar i denna kategori. De flesta handskar av gummi passar även till olika kemikaliearbeten och har en ribbad yta för ökat grepp.