Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Neoprenhandskar

Du har sett alla 2 produkter

Neoprenhandskar är tillverkade i ett hållbart syntetiskt gummimaterial. Neopren är ett mycket slitstarkt material som effektivt skyddar dina händer mot kemikalier och mikroorganismer som kan orsaka skador på huden. Handskarna ger dig dessutom ett bra grepp.

Skydd mot starka kemikalier

Neoprenhandskar är mycket slitstarka handskar som är resistenta mot skadliga ämnen och som tål höga temperaturer. De passar dig som utför grövre arbeten och som är i behov av en handske som har en bra passform och grepp. Handskarna ger ett högkvalitativt skydd mot oljeprodukter, alkohol, lösningsmedel och fettsyror. Välj en handske som passar din arbetssituation.

Neoprenhandskar finns i olika utformningar med t.ex. en slät- eller krynklad greppyta. De lämpar sig även utmärkt för utomhusarbete då de skyddar mot väder och vind. Neoprenhandskarna förekommer i flera olika storlekar. Välj längd på handsken beroende på volymen av den vätska du ska handskas med. Arbeta tryggt och säkert och ge dina händer ett fullgott skydd med kemikalieresistenta handskar.