Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Arbetsväskor

  Pris
  655 kr
  655 kr
  919 kr
  919 kr
  Färg
  Varumärke
  Typ
  Material
  Modell
  Leveranstid
  Fodrad
  Köldbeständig
  Hög Synbarhet
  Flamskyddad
  Oljebeständig

  Ryggsäck

  Att köpa en ryggsäck måste få ta sin tid. Det är viktigt att tänka igenom vad den ska användas till, när den ska användas, och var. Dessutom är det oerhört viktigt att den sitter bra på ryggen och passar din stil.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  25%
  Rabatt
  655 kr
  874 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  919 kr
  979 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  En ryggsäck för alla väder

  Ryggsäck är självklar utrustning för många av oss. Det är den vi drar på oss när vi behöver ha med oss saker som väger och tar plats. Att bära på ryggen är det bästa sättet att fördela vikten jämnt över rygg och ben. Med rätt modell sitter den bra ur ergonomisk synpunkt och stödjer där den ska. Faktiskt finns det få väskor som är så mångsidiga och har så många skepnader som ryggsäckarna. Idag utgör de inte bara ett praktiskt sätt att transportera föremål i, utan har också potentialen att vara moderiktiga. Det stora utbudet på olika modeller i varierande material möjliggör för konsumenten att hitta fram till ryggsäcken som passar just den egna personligheten. Att köpa ryggsäck handlar om att reflektera över de egna behoven och träffa ett beslut som kommer att underlätta enormt i vardagen. En av de bästa lösningarna vi människor någonsin kommit på när det gäller att bära saker är ryggsäcken.

  Ryggsäck med plats för mycket

  En stor ryggsäck kan rymma stora mängder föremål och vara en mycket praktisk resekompanjon. När det blir aktuellt att köpa en ryggsäck av det slaget finns det några saker att tänka på. Det är viktigt att alltid välja ryggsäck i förhållande till sin egen kroppsstorlek. Ofta kan det vara frestande att slå till på så stor volym som möjligt, men då finns risken att en fullpackad ryggsäck blir för tung för bäraren. Här är det viktigt att informera sig så att storleken blir den rätta. En bra möjlighet att hitta rätt storlek och modell är att beställa ryggsäck online. Om inte måtten på hemsidan ger tillräcklig information hjälper kundtjänst vidare. Generösa telefontider gör att du får svar på dina frågor inom kortaste tid och kan hitta fram till den slags ryggsäck som passar dig och dina behov allra bäst.

  Ryggsäck

  Vilka storlekar på ryggsäckar finns det?

  En ryggsäck kan egentligen ha nästan vilken storlek som helst - det är ändamålet som avgör vilken du väljer. Det som kännetecknar en bra ryggsäck är inte hur liten eller stor den är, utan hur den sitter mot ryggen. En vardagsryggsäck med plats för t.ex. matlåda och bärbar dator rymmer mellan 15 och 30 liter. Mindre volym är ett smidigt alternativ att bära länge utan att ryggen tröttnar, medan den större volymen gör att ryggsäcken får ett bredare användningsområde. Med 30 liter har du en modell som duger till jobbet, lika väl som till helgutflykter. Välj ett starkt, tåligt material så slipper du oroa dig över väderleken.

  Vilket material till vilket ändamål?

  Vilken ryggsäck du väljer beror så klart på i vilka sammanhang du vill använda dig av den. Om du kör bil till kontoret varje morgon behöver du inte fundera så mycket på väder och vind, men om du cyklar, jobbar utomhus, eller gör utflykter på helgerna, är det en vattentät ryggsäck du behöver. Idag finns det ett stort utbud av ryggsäckar tillverkade i olika material som är vattentäta. De kan vara tillverkade i material som bomull och polyester, eller i tarpaulin, vilket är kanvas eller polyester täckt med ett lager PVC, eller latex. Den här materialblandningen används även till presenningar, så det är bevisligen ett hållbart och pålitligt material.

  Hur ska en ryggsäck packas?

  Framför allt när du ska ut och resa med stor ryggsäck är det viktigt att packa rätt, men samma principer gäller även för mindre modeller. En bra idé är att lägga ut sakerna framför dig först. Sortera dem efter vikt och typ av föremål så att du t.ex. samlar ihop elektronisk utrustning, kläder, verktyg och matlåda var för sig. Den grupp föremål som väger mest ska ligga närmast ryggen, så det är smart att packa ryggsäcken liggande. Det som väger allra mest ska dessutom inte bara ligga närmast ryggen, utan också längst ned i botten. På så sätt ligger vikten lågt och nära bäraren, vilket är minst ansträngande för rygg och axlar.

  Vad behöver en ryggsäck var utrustad med?

  Beroende på hur du använder din ryggsäck bör den vara tillverkad med en viss utrustning. Ett fack på insidan är bra för att hålla ordning på mobiltelefon, pengar och nycklar. På utsidan är fickor för vattenflaskor möjlig utrustning, och även ett fack av något slag där du kan stoppa in handskar, eller en mössa, och slippa öppna hela väskan för att få tag på dem när de behövs. Det är det alltid ett bra tecken om ryggsäcken har vadderade axelremmar, så att du kan bära tungt utan att de skär in i axlarna. Dessutom är ett midjebälte, och kanske också bröstbälte, utmärkt utrustning för att skona kroppen och bära rätt.