Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Arbetsväskor

  Pris
  189 kr
  189 kr
  843 kr
  843 kr
  Färg
  Varumärke
  Typ
  Material
  Modell
  Leveranstid
  Flamskyddad
  Fodrad
  Hög Synbarhet
  Köldbeständig
  Oljebeständig

  Sportväskor

  Om du idrottar ofta är en sportväska någonting som verkligen kommer till nytta, men den här typen av väska kan även komma till användning vid flera andra tillfällen. Övernattningar genom jobbet eller kortare resor på fritiden blir till exempel lättare att packa till om man har en smart sportväska med många olika fack. På vissa jobb kan det även vara nödvändigt att ta med sig en del utrustning och då är en mindre väska som är lätt att slänga över axeln perfekt att använda. Att köpa från den här kategorin passar dig som letar efter prisvärda och praktiska sportväskor online.

  Läs mer...
  Visar 5 av 5 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  25%
  Rabatt
  843 kr
  1 124 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  560 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  545 kr
  574 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  189 kr
  199 kr
  Levereras inom 2-3 vardagar
  Gå till produkt
  189 kr
  199 kr
  Levereras inom 2-3 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Smarta funktioner och lösningar

  En smart sportväska bör ha funktioner som gör att den passar till den aktivitet som den ska användas mest till. Ska den främst användas för att bära träningskläder i kan det kanske vara smart om den har många olika fack. Ett separat fack för skorna som även är ventilerat kan till exempel vara en praktisk detalj. Ska väskan användas till badkläder eller vara någonstans där det ofta är vått kan det vara bra att välja en vattentät variant. Är det främst till arbetsutrustning den ska användas är det viktigt att välja en tålig och stabil väska som tål en del påfrestningar. Det är alltid bra om väskan har en avtagbar rem eftersom man då kan ta bort den när väskan transporteras, för då riskerar man inte att den fastnar i något och går sönder.

  Hitta rätt väska för dig

  När det är dags att köpa sportväskor är det alltså dina behov och hur du kommer att använda den som bestämmer vilken modell du bör välja. I den här kategorin hittar du olika modeller som har valts ut för sina praktiska funktioner och smarta design. På Bygghemma hittar du alltid produkter som är prisvärda, håller hög kvalitet och som underlättar i vardagen.