Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Regnkläder barn

  Vuxna som har barn kan vittna om hur viktigt det är att barnen har på sig rätt kläder beroende på vilket väder det är ute. Ett bra regnställ gör att barn kan leka obehindrat utomhus, utan att börja frysa, bli kalla eller smutsa ner sina kläder. Regnställets främsta uppgift är naturligtvis att hålla kroppen torr, och att stöta bort eventuell fukt och smuts. Att ta med sitt barn till butiken för att prova ut passande kläder kan vara ett krångligt projekt, men idag är det tack och lov enkelt att beställa regnkläder för barn på nätet med snabba leveranser och för låga priser.

  Läs mer...
  Visar 0 av 0 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet

   Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

   Hur man väljer rätt regnställ

   När man skall välja ut regnkläder till ett barn finns det ofta många alternativ att välja mellan. Något av det viktigaste är att barnet skall kunna röra sig obehindrat i regnkläderna. Många regnbyxor har hängslen vilket gör att de hålls uppe och inte läcker in vatten trots att barnens lek är aktiv och rörlig. Det finns både fodrade regnkläder och ofodrade varianter. Fördelen med fodrade regnkläder är att man inte behöver få plats med en extra jacka under vid kallt väder, medan fördelen med regnkläder utan foder är att man även kan använda dem när det är lite varmare ute. Bra regnkläder har också ventilationshål för att kläderna skall kännas svalare och behagligare.

   Var förberedd på alla väder

   Vi på bygghemma.se är glada över att kunna erbjuda dig en smidig shoppingupplevelse . Vi har kläder för alla medlemmar i familjen som gör era utomhusaktiviteter till ett torrt och lagom varmt nöje. Oavsett vad det är för väder. Om du köper regnkläder till barn online kan du spara såväl tid som pengar samtidigt som du enkelt hittar det du söker.