020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  9% Rabatt

  Panel Södra Spårpanel Obehandlad, Gran

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 368 kr/m²

  Du sparar 33 kr/m²

  335 kr/m²

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Hemleverans
  - Fraktkostnad 495 kr

  Beskrivning

  Spårpanel från Södra som säljs i varierande längder mellan 2,70-4,80m. Det går alltså inte att beställa en bestämd längd, beställ bara de antal kvadratmeter som du behöver. Spårpanelen har mer markerande spår mellan brädorna än faspanelen och spårets bredd kan variera i några centimeter beroende på produkt.

  Läs mer
  Den vitvaxade panelen är ljus och levande med kvistar som anas genom ytbehandlingen. Då ytbehandlingen är en lasyr som innehåller ca 5% vax, går det att måla över den här panelen den dagen du vill förändra rummet.

  Panelen kan sättas som fondvägg, som tak, i hela rummet, stående eller liggande, upp till brösthöjd eller precis så som du vill ha det för att skapa ditt personliga rum. Furu- och gran är de traditionella träslagen för panel. Du kan välja en färdig produkt, eller att själv ytbehandla den. Om du vill göra jobbet själv, rekommenderar vi att du ytbehandlar panelen innan uppsättning, så undviker du omålade springor som annars kan uppstå när träet rör sig.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Södra
  Art.Nr. 101101
  Tjocklek 12 mm
  Färg Obehandlad
  Bredd 95 mm
  Material Gran
  Typ Panel

  Tillbehör du kan behöva