Putsbruk C Hand Torrbruksprodukter 20 kg

Putsbruk C Hand Torrbruksprodukter
20 kg

49,50 kr/stLägsta totalpris 248:-
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad 395 kr

Sammanfattning

Ett putsbruk som används till putsning av ytor som redan är grund- eller grovputsade med kalk/cementbaserade bruk. Produkten kan användas både inom- och utomhus.

Beskrivning

Ett putsbruk som används till putsning av ytor som redan är grund- eller grovputsade med kalk/cementbaserade bruk. Produkten kan användas både inom- och utomhus.
Hur och när kan jag använda produkten?
Putsbruk C används till putsning av ytor som redan är grund- eller grovputsade med kalk/cementbaserade bruk. Putsbruk C kan användas både inom- och utomhus.

Vilka verktyg och redskap behöver jag?
Ska du blanda mindre mängder putsbruk behöver du en hink och en borrmaskin med visp. Vid blandning av större mängder, från 10 säckar och uppåt, används en planblandare. Du behöver också avdragsbanor, hammare, spik och en rätskiva till putsningen. Slang med finspridarmunstycke behövs till för- och eftervattning. Använd handskar och skyddsglasögon.

Hur förbereder jag mig?
För bästa arbetsresultat bör temperaturen ligga mellan 10–25 °C. Vi avråder dig från att använda produkten när temperaturen understiger 5 °C. Börja med att se till att det inte finns något fritt damm eller andra föroreningar som kan försämra vidhäftningen. Vid putsning ska du förvattna underlaget dagen innan. Använd en slang med finspridarmunstycke.

Hur blandar jag produkten?
Blanda torrbruket med vatten i en planblandare eller med en borrmaskin och visp beroende på mängden som ska blandas. Du behöver ca. 3,6 liter vatten/20 kg säck. Det är viktigt att du blandar bruket ordentligt, minst fem minuter eller tills den får en slät och lättarbetad konsistens. Det färdigblandade bruket är arbetsbart i ca två timmar.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeTorrbruksprodukter
Art.Nr.T18505
TypPutsbruk
Åtgångca 1,6 kg per m2 och mm
AnvändningsområdeInomhus/Utomhus
Vikt20 kg