Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Vindskiveplåt

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Varför använda vindskiveplåt?
Varför behöver jag vindskiveplåt?
Kan jag köpa vindskiveplåt i fler färger än svart?
Vad ska jag tänka på när jag handlar vindskiveplåt?

Hos oss på Bygghemma hittar du billig vindskiveplåt. Vårt vindskivebeslag finns i 10 olika färger, det är då lätt att hitta vindskiveplåt som passar till just dina vindskivor, ditt tak och din fasad. Produkten är till för att skydda vindskivorna, som är en av de delar av huset som utsätts för störst påverkan av väder och vind. Med ett vindskivebeslag i plåt får du ett mycket hållbart skydd för den annars utsatta skarven mellan taket och vindskivan. Takpappen löper från taket upp över kanten på vindskivan, och vindskivebeslaget monteras ovanpå takpappen som ett skydd mot slitage och läckage. Du beställer enkelt den längd och bredd du behöver.

Ett enkelt och tryggt sätt att handla

Det är enkelt att köpa sin vindskiveplåt online. Det du behöver veta är vilka dimensioner du ska beställa hem. Längd och bredd, helt enkelt. Samma sak som du måste veta om du ska köra hela vägen till en byggmarknad och köpa plåten. Här sitter du bekvämt kvar hemma och beställer direkt från skrivbordet, med alla uppgifter bekvämt nära till hands.