020-25 00 25Telefontid 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  8% Rabatt

  Kabelkanal Hager LF15015 med Tejp

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 89 kr

  Du sparar 7 kr

  82 kr

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Robust och stabil kanal för många ledningar. Snabbt och enkelt en-mansmontage med integrerade sammankopplingsstycken. Integrerade kabelhållare inom kanalen. Formstycken i attraktiv design som dessutom täcker alla skarvar i locket. Kanalerna kan kompletteras med en extra mellanvägg. Nyckelhålsinfästning.

  Läs mer
  LF speedway heter den förbättrade upplagan av vårt LF kanalsystem. Förändringar: integrerade skarvar, en ny typ av klammer samt tätare hålstansning. Kanalen finns som standard i polarvit. Dessa förbättringar ser till att installatören får ett system som ger snabbare montage och enklare kabeldragning, vilket resulterar i tidsvinst.

  Kabelkanalerna har fått en ansiktslyftning och nya praktiska detaljer. Kanalens underdel har en ökad godstjocklek för att väggarna skall kunna bära mer kabel utan att det påverkar utseende eller funktion. I de större kanalerna stansas vartannat hål med nyckelhålsinfästning. Innerhörn och ytterhörn blir flexibla och får större tolerans vid överlappning av frontlocket vilket gör att locket ansluter snyggare mot underdelen. Kanalen har full kompabilitet mellan ny och gammal version så övergången till ny version innebär inga problem.

  Leveras med självhäftande tejp,som fäster på alla släta ytor. Fäster ej på polypropenlack eller silikonbehandlad lack, tex hammarlack.

  Egenskaper

  Varumärke Hager
  Art.Nr. 1156251
  Färg Polarvit
  Bredd 15 mm
  Djup 15 mm
  Utförande LF15015
  Antal Fack 1 st
  Material PVC
  Längd 2000 mm
  E-nr 1156251

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  62 kr
  68 kr