Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

VP-rör

Du har sett alla 4 produkter

För elinstallationer i hemmet är VP-rör mycket användbara. Kanske behöver du dra kablar i väggen? Då kan vi rekommendera en dragfjäder och våra VP-rör.

VP-rör för enkel kabeldragning

Beroende på om du drar flera kablar samtidigt finns flera storlekar av VP-rör att ta del av. VP-rör är väldigt praktiskt vid just kabeldragning eftersom rören har en mycket liten friktion på insidan. Med andra ord fastnar inte kabeln när du drar. Se till att kolla upp hur många FK-kablar du får dra i samma VP-rör så att ingen överhettning sker. I vårt sortiment av VP-rör hittar du olika storlekar, längd och funktion. En del av rören är exempelvis flexibla och gör det enkelt att böja och vrida rören som du vill.

VP-rör från kända varumärken

Förutom våra olika sorters elplaströr hittar du även användbara skarvmuffar i olika storlek. Tillsammans med rörböjar och VP-rör har du det mesta som behövs för att enkelt och smidigt dra kablar av olika storlek. Här hittar du VP-rör och skarvmuffar från populära varumärken som Malmbergs och Bårebo. Om du är osäker på vilken produkt just du behöver får du gärna höra av dig till oss så kan vi hjälpa till. Till elinstallationer erbjuder vi även många andra produkter som kan var användbara.