15% Rabatt

Fjärrmottagare Smartwares SH5-RPS-36B on/off Trådlös för Utomhusbruk

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 259 kr

Du sparar 40 kr

219 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Smartwares plug-in on/off mottagare för trådlös styrning av t.ex. trädgårdsbelysning, damm pumpar, lampor, etc. med på eller av. Mycket enkel att installera och placeras direkt i befintligt uttag. Mottagaren styrs sedan med hjälp av en fjärrkontroll eller sändare från Smartwares(ingår ej). Mottagaren är lämplig för apparater och belysning upp till 3600W. Smartwares plug-in on/off-mottagare kommunicerar via en säker trådlös signal på 433 Mhz. Denna signal passerar genom dörrar, fönster, väggar och tak. Räckvidd 20-50 m.

Läs mer
Förpackningen innehåller
1 x Smartwares plug-in on/off-mottagare för utomhusbruk (svart)

Egenskaper
- Plug-in on/off mottagare för anslutning till samtliga fjärrkontroller från Smartwares
- För apparater/lampor med en belastning upp till 3600 W
- Lätt att använda och installera, "plug-in" modell
- För LED, halogen och traditionella ljuskällor
- Säker trådlös signal passerar genom fönster, dörrar, väggar och tak

Specifikationer
Frekvens: 433.92MHz
Ingång AC spänning: 220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Max. Effekt (Watt): 3600
Arbetstemperatur: -10 ~ 50

Kompatibel med
Smartwares Home Easy produkter och Home Wizard; med Home Wizard är det möjligt att oavsett var i världen man befinner sig styra anslutna produkter i hemmet, så som lampor, värmeapparater, kameror etc. Alltsammans på distans via Internet och med hjälp av din smartphone, surfplatta eller dator. För mer inspiration besök www.homewizard.com

På och av, så ofta du vill.
Smartwares säljer både sändare och mottagare som kan anpassas för varje situation och behov. Med hjälp av Smartwares Home Easy produkter tillsammans med Home Wizard har du alltid full koll på ditt hem via din smartphone/surfplatta oavsett var du befinner dej. Det skapar en trygghet och kan på många sätt förenkla din vardag.

Egenskaper

Varumärke Smartwares
Art.Nr. 10.037.28
Färg Svart
Material Plast
Driftkälla El
Typ Fjärrmottagare
Spänning 230 V
Djup 3 cm
Höjd 10 cm
IP-Klassning IP 44
Bredd 5 cm
Ean 8711658044811

Tillbehör du kan behöva

 • Basenhet Smartwares Home Wizard HWK-001

  Startset för smarta hem. Home Wizard är den centrala produkten(hjärtat) i Smartwares hemautomationssystem. När man väl har installerat sin Home Wizard i hemmet kan man styra en oändlig massa olika enheter i sitt hem från sin smartphone, surfplatta eller dator, oavsett var man befinner sig i världen. Själva startsetet består av en Home Wizard gateway/styrenhet och 2 st fjärrmottagar med tillhörande fjärrkontroll. Det är väldigt enkelt att installera själva basenhet och synka den tillsammans med till sitt trådlösa nätverk med hjälp av den bifogade bruksanvisningen. När man sedan har laddat hem Home Wizard appen kan man starta med att länka samman de båda fjärrmottagarna till sitt hemautomations system. Med de båda fjärrmottagarna kan man sedan styra exempelvis belysning, värmefläktar, kaffebrygga mm i hemmet, från sin smartphone eller surfplatta. Räckvidd 30-70 m.

  2 499 kr

  2 875 kr

  Köp till
 • Magnetkontakt Smartwares TSM-SH5 Trådlös

  En trådlös magnetkontakt (sändare) från Smartwares Home Easy serie. Med hjälp av denna kontakt så kan exempelvis ljuset tändas automatiskt när en dörr eller lucka öppnas och efter den inställda tiden släcks ljuset igen automatiskt. Mycket praktiskt, och även till hjälp för att spara energi eftersom du aldrig låter en lampa vara tänd mer än nödvändigt. Smartwares SH5-TSM-En trådlös magnetkontakt kommunicerar över en säker trådlös signal. Den trådlösa signalen går genom dörrar, fönster, väggar och tak. Du kan ansluta dessa magnetbrytare till varje lampa/lampserie där det finns en Smartwares mottagare installerad/monterad. Räckvidd 20-50 m. Inklusive batteri.

  129 kr

  149 kr

  Köp till
 • Rörelsesensor Smartwares SH5-TSO-A Trådlös

  En strömbrytare (sändare) med rörelsesensor, som automatiskt tänder en lampa när någon går in i ett rum. Efter en förinställd tid släcker sedan strömbrytaren lampan igen. Du kan installera strömbrytaren i exempel i toaletten, så att ljuset tänds automatiskt när du kommer in och för att några minuter senare säckas igen. Ett annat bra användningsområde kan vara i en mörk källare så att ljuset aktiveras så fort någon kommer ner. Det finns många bra användningsområden för SH5-TSO på rörelse strömbrytare från Smartwares. Smartwares SH5-TSO rörelse strömbrytare kommunicerar över en säker trådlös signal på 433 Mhz. Denna signal passerar genom dörrar, fönster, väggar och tak. Du kan ansluta denna strömbrytare tillsammans med produkter som har en Smartwares mottagare kopplad till sig. Räckvidd 20-50 m. Inklusive batteri.

  259 kr

  299 kr

  Köp till
 • Rörelsesensor Smartwares SH5-TSO-B Trådlös för Utomhusbruk

  En strömbrytare (sändare) med rörelse sensor för utomhusbruk, som säkerställer att lampan(kopplad tillsammans med mottagare från Smartwares) slås på automatiskt vid upptäckt av rörelse inom upptagningsområdet. Efter förinställd tid släcks lampan automatiskt igen. Du kan exempelvis installera den i hemmet så att ljuset tänds automatiskt när du går ut i trädgården när det är mörkt. Sensorn kan även med fördel användas till att tända upp belysning vid huset för att avskräcka eventuella inbrottstjuvar. Smartwares SH5-TSO-B rörelse/strömbrytare kommunicerar över en säker trådlös signal på 433 Mhz. Denna signal passerar genom dörrar, fönster, väggar och tak. Strömbrytaren kan anslutas till allt typ av belysning, förutsatt att de är kopplade med en Smartwares mottagare. Räckvidd 20-50 m. Inklusive batteri.

  298 kr

  349 kr

  Köp till
 • Dimmer/Fjärrmottagare Smartwares SH5-RPD-02A Trådlös

  En plug-in dimmer mottagare, som du kan fjärrdimra, eller stänga av och sätta på dina lampor med hjälp av en sändare. Sätt först in din Smartwares dimmer i ditt uttag, anslut sedan en lampa och med hjälp av en Smartwares fjärrkontrollen (medföljer ej)kan du sedan enkelt styra ljusstyrkan från soffan, sängen etc. Avsedd för lampor upp till 200W och kommunicerar via en säker och trådlös signal på 433 Mhz. Denna signal passerar genom dörrar, fönster, väggar och tak. Räckvidd 20-50 m.

  199 kr

  229 kr

  Köp till

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Färg
Typ
Spänning
Serie
Djup
Höjd
Bredd
219 kr
259 kr
Svart
Fjärrmottagare
230 V
-
-
-
-
229 kr
259 kr
-
Dimmer/Strömbrytare
-
HUE
11 mm
92 mm
11 mm
Visa Produkt
237 kr
249 kr
Vit
Strömbrytare
230 V
System Nexa
300 mm
930 mm
530 mm
Visa Produkt

Andra som köpte Fjärrmottagare Smartwares SH5-RPS-36B on/off Trådlös för Utomhusbruk köpte också