Fjärrströmbrytare Telldus 2-pack med Fjärrkontroll

Fjärrströmbrytare Telldus 2-pack med Fjärrkontroll
Fjärrströmbrytare Telldus 2-pack med Fjärrkontroll

Välj tillval

  • Gateway TellStick?

Rek. pris  149 kr
Du sparar 7 kr
142 kr
Lagervara 
Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Fjärrströmbrytare Telldus 2-pack med Fjärrkontroll är ett startpaket med 2 på/av-mottagare plus fjärrkontroll. Detta är det självklara alternativet när du ska styra apparater med högre effektförbrukning än en lampa. Varje mottagare klarar hela 2300 W, lämpligt till bland annat kaffebryggare och fläktar.
Mottagarna har FiFo-funktion* och statusminne. Uttagen kan användas tillsammans med alla Telldus TellStick-gateways. Du kan då styra fjärrströmbrytarna i din smartphone med hjälp av Telldus Live!-appen som ingår vid köp av TellStick.

*FiFo står för “First in – First out” och är ett sätt att beskriva minnesplats-hanteringen. Det betyder i praktiken att minnet inte blir fullt så att man måste tömma det. Att minnet blir fullt kan däremot vara vanligt på äldre och ibland billigare mottagare. Då måste man manuellt tömma minnet om man skulle vilja lägga till nya koder. Men det behövs alltså inte på dessa uttagen. Den sista programmeringen man gör puttar helt enkelt ut den äldsta om man har programmerat fler än 5 positioner.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeTelldus
Art.Nr.311429
FärgVit
Frekvensband433 Mhz
MaterialPlast
TypFjärrströmbrytare
Spänning230 V
IP-KlassningIP 20
Effekt2300 W
EAN-nr7330985114298