Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Sågbord

Filtrera

167kr
7578kr

bosch power tools

(1)

dewalt

(7)

makita

(2)

voltgear

(1)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Populära filtreringar

Ett sågbord är ett stabilt och ofta ställbart underrede som används tillsammans med ett kapverktyg. Med ett billigt sågbord kan du arbeta med betydligt högre precision än annars och det handlar även om att göra en investering i säkerhet eftersom olycksrisken minskar med ordentlig utrustning. Ett sågbord kräver inte särskilt mycket plats och är lätt flytta på om du inte vill eller kan ha det på en fast plats i ditt hem. Många som har ont om plats använder sågbordet utomhus och förvarar det nedmonterat när det inte används. Hos oss hittar du ett sågbord med de egenskaper du behöver!

Såga säkrare med ett ändamålsenligt sågbord

Med bra sågbord får du ordentligt stöd för det material du arbetar med och behöver inte använda ena handen till att hålla i medan du sågar med den andra. Fördelarna med detta är flera. Du kan arbeta betydligt snabbare och även utföra moment som annars hade varit näst intill omöjliga att genomföra. Vissa av borden i vårt sortiment är anpassade för sågverktyg av ett särskilt märke, andra är mer flexibla och kan användas till de flest såg- och kapverktyg. Utnyttja möjligheten att ställa in en arbetshöjd som passar just dig när du använder ett sågbord. Sågar du mycket är detta ett arbetsredskap som det helt klart lönar sig att äga.

Sågbord kommer till användning

Om du har bestämt dig för att köpa sågbord har du på bygghemma.se möjlighet att välja mellan flera olika alternativ från kända och pålitliga tillverkare. Har du en vedpanna i hemmet innebär ett sågbord att du kommer att kunna spara mycket tid. Även vid arbetsmoment som kräver noggrannhet är detta ett mycket bra redskap som breddar din repertoar när det gäller snickeriarbeten.