Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Dubbelhäftande tejp

Filtrera

25kr
285kr

Tejp

(14)

creativ company

(14)

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Dubbelhäftande tejp kan vara behändig att använda vid flera slags arbeten man ska utföra hemma. Det går bland annat att använda den för att hänga upp lättare tavlor eller prydnader på väggarna, för att täta i mellanrummet mellan fogar eller för användning vid socklar. Det bästa med den här typen av tejp är att den är väldigt enkel att applicera samtidigt som resultatet blir hållbart. När det är dags att köpa dubbelhäftande tejp är du välkommen till oss på bygghemma.se. Här kan du hitta flera olika modeller som är framtagna för att passa olika typer av arbeten. Det gemensamma för alla produkter är att de håller en hög kvalitet.

Hur man använder dubbelhäftande tejp

Före du köper din dubbelhäftande tejp finns det ett par saker som du behöver fundera på så att du köper rätt modell. Det viktigaste är att du väljer en tejp som är framtagen för det specifika användningsområdet. Ska du exempelvis täta mellan ströläktet och underlagstaket är det viktigt att du väljer en tejp som är anpassad för sådana förhållanden. Om du använder fel tejp finns det en risk för att du skadar ytorna, att resultatet inte håller lika länge och att fukt kommer in på ställen där den inte hör hemma. Ska du använda tejpen för att hänga upp föremål på väggarna behöver du välja en tejp som har en stark bärförmåga.

Köp din dubbelsidiga tejp på nätet

Vi på bygghemma.se vet hur svårt det kan vara att hitta rätt produkter när man ska arbeta hemma. Därför har vi försett vårt sortiment med ett stort utbud av praktiska tillbehör och verktyg som du kan ha nytta av. De produkter vi kan erbjuda kommer från de allra mest omtyckta märkena på marknaden, så du kan vara säker på att de håller en hög standard. Hos oss kan du hitta bra dubbelhäftande tejp oavsett vad du har tänkt använda den till.