Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Trä/Trallskydd Biokleen ECO

Trä/Trallskydd
Biokleen ECO
Volym: 1L

269 kr

Se priset!

Volym
Trä/Trallskydd Biokleen ECO

Trä/Trallskydd Biokleen ECO

Volym: 1L
269 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Trä/Trallskydd ger en ljus och vacker träyta utan pigment som också är vattenavvisande. Upp till 10 års hållbarhet med enkelt under­håll utan oljning.
Varumärke

Beskrivning

Trä/Trallskydd ger en ljus och vacker träyta utan pigment som också är vattenavvisande. Upp till 10 års hållbarhet med enkelt under­håll utan oljning.
Trallskydd är ett träskydd/impregnering baserad på miljö¬vänlig kiselteknologi, vattenbaserad och utan biocider och bildar en fysisk barriär runt fibrerna, motverkar svampangrepp och ger effektivt flamskydd. Fungerar på de flesta träslag av barrträd, ute och inne. Ljus och vacker träyta utan pigment som också är vattenavvisande. Upp till 10 års hållbarhet med enkelt under¬håll utan oljning. Förebyggande verkan mot alger, mögel och skade¬insekter. Rötskyddande, träförstärkande och brand¬hämmande.

Bruksanvisning:
Trallskydd är färdigt för applicering och skall inte spädas innan användning och kan appliceras med pensel, roller eller spruta/spray (kompressionsspruta). Trallskydd skall användas på väl rengjorda ytor för bästa resultat. Tvätta bort rester av olja eller annan ytbehandling med BIOkleen Tralltvätt. Låt torka ut ordentligt före behandling. Trallskydd skall läggas på två gånger med ca 1 timmes torktid mellan påläggningarna. Lägg aldrig på mer vätska än materialet kan absorbera . Om överflödig vätska ligger kvar på ytan, fördela och arbeta in eller torka bort. Torktiden kommer att variera beroende på träslaget absorptionsförmåga och porositet. Om överflödig vätska får torka, bildas vita vattenolösliga saltkristaller på ytan. Trallskydd kan etsa glas och missfärga aluminium, maskera och täck känsliga ytor. Den behandlade ytan kommer att anta en gul-brun-rosa färgton vilket indikerar att den kemiska processen har påbörjats. Under de kommande 6-8 veckorna kommer ytan att successivt anta en ljusare färgton för att slutligen bli vacker silvergrå. Undvik att lägga på Trallskydd vid risk för regn eller i direkt solljus eller på solvarma ytor. Vid nytt tryckimpregnerat trä, låt torka i minst 2-3 månader innan behandling med Trallskydd sker.

Åtgången kommer att variera beroende på träslagets absorptionsförmåga. 1 liter räcker till ca 4-5m2, mindre vid första påläggningen och mer vid den andra.Verktyg och redskap skall sköljas noga med vatten. Ursköljt tomemballage sorteras som hårdplast.

Fungerar på de flesta träslag av barrträd, ute och inne. Ljus och vacker träyta utan pigment som också är vattenavvisande. Upp till 10 års hållbarhet, förebyggande mot alger, mögel och skadeinsekter.

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeBIOkleen
Art.Nr.BIO13710
AnvändningsområdeTrall- o terassvård
Volym1 l