Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Primer

Filtrera

79kr
3495kr

Visa kampanj

(3)

Visa sänkt pris

(1)

beeck

(3)

bostik

(4)

konradssons

(2)

mapei

(2)

pci

(4)

tecca

(3)

Endast snabbleverans

(15)

Sortera

18 Produkter

Du har sett alla 18 produkter

En primer kan användas i många olika sammanhang. I byggbranschen används den oftast för att förbereda för nästa steg vare sig det är att gjuta, spackla, kakla eller limma. Se till att köpa en primer som passar just för det syftet du ska använda den för, samt att följa instruktionerna för hur den bör användas. Det finns många fördelar med att köpa din primer online. Då primern ofta är i flytande form kan det vara tungt att släpa den från butiken. Om du då handlar din primer via nätet slipper du släpa den från butiken och kan passa på att köpa fler saker du behöver samtidigt.

Varför använda primer

En primer kan användas för många syften. Vad primern gör beror självklart på vad det är den förbereder för. Många gånger används den för vidhäftning, har fästande egenskaper samt så kan den fungera som ett skydd för nästa steg. Den kan med andra ord både täta, binda samt fästa. Se därför till att du köper rätt primer så den heller inte skär sig med nästa material utan fungerar i perfekt symbios och öka kvaliteten på ditt arbete. Beroende på vilken primer du har så kan du behöva en hink, borste, något att röra om med samt vatten då många ska blandas ut. Se som sagt till att alltid följa instruktionerna noggrant.

Primer för olika underlag som betong & trä

När du ska köpa primer, se till att läsa noggrant vad den är till för så att du hittar rätt. Det finns primer som fungerar till flera olika underlag så som betong, gipsskivor och trä. Hos oss på Bygghemma finns det många olika primers för olika syften så att du kan hitta den rätta för vad du ska göra och på så sätt öka kvaliteten på ditt bygge. Se till att lägga en bra grund med hjälp av din primer.