10% Rabatt

Primer Golv Torrbruksprodukter

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 443 kr

Du sparar 44 kr

399 kr

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- (fraktkostnad: beräknas i varukorgen)

Beskrivning

En primer som användas till primning av golvytor innan utläggning av golvavjämningsprodukter. Produkten används för att förbättra golvavjämningens vidhäftning mot underlaget, minska underlagets sugkraft samt förhindra blåsbildning i avjämningsmassan.

Läs mer
Hur och när kan jag använda produkten?
Primer Golv kan användas till primning av golvytor innan utläggning av golvavjämningsprodukter. Produkten används till att förbättra vidhäftningen i underlaget samt minska underlagets sugkraft. Primern används också för att förhindra blåsbildning i avjämningsmassan.

Vad behöver jag för verktyg och redskap?
Du behöver en hink att blanda i och en målarpinne att röra om med. Du behöver också en mjuk borste för att borsta in primern i underlaget.

Hur förbereder jag mig?
För bästa arbetsresultat bör temperaturen i lokalen och underlaget ligga mellan 10–25 °C. Produkten ska inte användas när temperaturen understiger 5 °C. Börja med att se till att underlaget är torrt och att det inte finns något löst damm eller andra föroreningar som kan försämra vidhäftningen. Vid smutsiga ytor kan du dammsuga.

Hur blandar jag produkten?
Blanda primern noggrant med rätt vattenmängd enligt blandningsguiden (se nästa sida). Använd en hink och rör om med t ex en målarpinne för enklare blandning.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Torrbruksprodukter
Art.Nr. T60012
Storlek 5 Liter
Vikt 5 kg
Åtgång ca 0,20 l per m2
Typ Primer
Användningsområde Inomhus/Utomhus

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00! Primer Golv Torrbruksprodukter

119 kr

132 kr

Start Primer Kiilto 1 liter

125 kr

139 kr

Primer Golvabia G Ljusblå

126 kr

133 kr

Primer Finja

168 kr

 

Primer T2 Reflecta

135 kr

208 kr

Åtgång ca 0,20 l per m2 - Normal åtgång 100-200 g/m2 för varje strykning ca 0,15–0,30 liter/m² beroende på material och proportioner -
Typ Primer - Primer Primer -
Användningsområde Inomhus/Utomhus - Inomhus - -
Färg - - Ljusblå Natural -
Tål Golvvärme - - Ja Ja -
Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt