20% Rabatt

Entrétak Designtak Easy Collection Flat Rostfritt Stål, Vit Aluminium, BxH: 1500x160 mm

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 5 553 kr

Du sparar 1 111 kr

4 442 kr

Delbetala från 174 kr/mån

Tillverkningsvara
- Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Skapa en välkomnande entré med ett snyggt skärmtak över ytterdörren, Easy Collection entrétak kommer ge ditt hus en personlig prägel som skydda er från väder och vind i många år.

Läs mer
Börja med att välja vilken typ av konsol du önskar, konsolen finns i utförande Bold och Flat samt i färgerna svart, silver och vit (se bilder ovan). Kombinera sedan konsolen med det utförande på takmaterial du önskar. Taken finns i aluminium och glas. Välj mellan färgerna svart, silver och vitt eller glastyperna klarglas, frostat glas och tonat glas.

Konsoler och tak består av pulverlackerad aluminium som först är gulkromaterad för att garantera att inte lacken släpper. Väljer du Aluminium som takmaterial är det en ränna i framkant som gör att vattnet rinner åt sidorna. Glaset är laminerad och härdat för bästa hållbarhet. Entrétaken är mycket enkla att montera tack vare den unika aluminiumkonstruktionen och materialen som används ger entrétaken en lång livslängd med minimalt behov av underhåll. Taken har en garanti på 2 år.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Designtak
Art.Nr. K101-T027
Bredd 1500 mm
Färg Konsol Flat Rostfritt Stål
Utförande Vit Aluminium
Höjd 160 mm
Djup 800 mm
Vikt 13,5 kg
Material Plåt
Kollektion Easy Collection

Tillbehör du kan behöva