Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Taksäkerhetspaket

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Säkerheten är något av det viktigaste du kan investera i när det gäller ditt hem. Vi har taksäkerhetspaket som snö- och fallsäkrar ditt hus så att du kan arbeta på taket utan risk.

Fallsäkra ditt tak

Med ett taksäkerhetspaket från Bygghemma.se förbättrar du arbetsmiljön på ditt tak avsevärt. Ett säkerhetssystem är ovärderligt om du ska utföra arbete på taket, oavsett uppgift. Här finns även produkter som skyddar människor och egendom runt huset från fallande snömassor, vilket annars kan orsaka allvarliga skador, för din och omgivningens säkerhet.

Sedan år 2008 säger boverkets regler att alla nybyggda hus måste ha snörasskydd. Ska du eller någon annan dessutom vistas och arbeta på taket är någon form av fallskydd livsviktigt. Ett taksäkerhetspaket är en prisvärd och viktig investering som gör ditt hus till en säkrare miljö för dig och din omgivning. Skaffa dig nödvändig skyddsutrustning hos oss på Bygghemma.se.