9% Rabatt

Tak och stenvård S:t Eriks 5 Liter

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 735 kr

Du sparar 67 kr

668 kr

Delbetala från 31 kr/mån

Jämför
Beställningsvara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Tak & Stenvård är ett miljövänligt rengöringsmedel för tak och andra utsatta ytor utomhus. Medlet kan användas på både obehandlade och behandlade material som t.ex. betong, tegel, plåt, takpapp och sten mm. Medlet har förebyggande och långtidsverkande egenskaper, eftersom de näringsämnen som t.ex. mossa och alger behöver för att växa till neutraliseras. Tak & Stenvård är lätt att applicera.

Läs mer
Medlet har förebyggande och långtidsverkande egenskaper, eftersom de näringsämnen som t.ex. mossa och alger behöver för att växa till neutraliseras. Ny tillväxt kan ske först när nya näringsämnen har fastnat på ytan och på tak tar det generellt 4 år innan ny beläggning kan etableras.

Vid behandling med Tak & Stenvård dör påväxt omgående och på väderutsatta ytor såsom tak, spolar regnet med tiden bort resterna, utan att ytan behöver bearbetas i efterhand.

5-liters dunken är koncentrat som späds 1+4.

Dokument

Egenskaper

Varumärke S:t Eriks
Art.Nr. 2040-474005
Vikt 5 kg

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Vikt

Andra som köpte Tak och stenvård S:t Eriks 5 Liter köpte också