020-25 00 25Telefontid 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  9% Rabatt

  Tak och stenvård S:t Eriks 5 Liter

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 735 kr

  Du sparar 67 kr

  668 kr

  Delbetala från 14 kr/mån

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Tak & Stenvård är ett miljövänligt rengöringsmedel för tak och andra utsatta ytor utomhus. Medlet kan användas på både obehandlade och behandlade material som t.ex. betong, tegel, plåt, takpapp och sten mm. Medlet har förebyggande och långtidsverkande egenskaper, eftersom de näringsämnen som t.ex. mossa och alger behöver för att växa till neutraliseras. Tak & Stenvård är lätt att applicera.

  Läs mer
  Medlet har förebyggande och långtidsverkande egenskaper, eftersom de näringsämnen som t.ex. mossa och alger behöver för att växa till neutraliseras. Ny tillväxt kan ske först när nya näringsämnen har fastnat på ytan och på tak tar det generellt 4 år innan ny beläggning kan etableras.

  Vid behandling med Tak & Stenvård dör påväxt omgående och på väderutsatta ytor såsom tak, spolar regnet med tiden bort resterna, utan att ytan behöver bearbetas i efterhand.

  5-liters dunken är koncentrat som späds 1+4.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke S:t Eriks
  Art.Nr. 2040-474005
  Vikt 5 kg

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Vikt

  Andra som köpte Tak och stenvård S:t Eriks 5 Liter köpte också