Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Takventilation

  Pris
  2 752 kr
  2 752 kr
  7 705 kr
  7 705 kr
  Färg
  Varumärke
  Leveranstid

  Takfläkt

  En dålig luft i ett rum kan göra att det känns jobbigt att befinna sig i utrymmet. Med en stillastående luft ökar också risken för eventuella fuktskador eftersom den inte kommer åt att cirkulera och bytas ut. Det här är problem du enkelt kan råda bot på med hjälp av en takfläkt. När den är monterad på plats sköter den allt jobb kring vädring utan att du behöver tänka på det. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa takfläkt online till riktigt förmånliga priser. Du kan vara säker på att fläktarna håller en hög kvalitet eftersom de kommer från några av marknadens ledande tillverkare.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  fr.2 752 kr
  2 939 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 3 färger:
  Svart
  Röd
  Grå
  Gå till produkt
  7 705 kr
  8 229 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  fr.3 155 kr
  3 369 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 3 färger:
  Svart
  Röd
  Grå
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur du använder en takfläkt

  När du ska välja din nya takfläkt behöver du utgå från vad det huvudsakliga användningsområdet är. Bland annat finns det speciella fläktar som är framtagna för att användas i hus som har radonproblem och det finns även fläktar som med fördel kan användas på utedasset på sommarstugan. Du bör också säkerställa att anslutningsdiametern passar på platsen fläkten skall installeras på. När du väl har hittat den fläkt du vill köpa monterar du den enligt de anvisningar som följer med fläkten. Vanligtvis är det här ett arbete man kan utföra själv utan att man behöver anlita någon yrkesperson, så länge man är noga med att täta ordentligt och att montera fläkten på rätt sätt.

  Köp din takfläkt online

  Är lukten dålig på utomhustoaletten eller behöver du få en bättre ventilation i ett rum där hemma? Då kan du ha nytta av en riktigt bra takfläkt. Hos oss på bygghemma.se hittar du flera modeller att välja mellan. Det gör att du enkelt kan hitta just den fläkt som passar dina behov utan några som helst problem. Fläktarna är ofta enkla att installera och samtliga har en lång livslängd.