Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
0
0 kr

Takfläkt

En dålig luft i ett rum kan göra att det känns jobbigt att befinna sig i utrymmet. Med en stillastående luft ökar också risken för eventuella fuktskador eftersom den inte kommer åt att cirkulera och bytas ut. Det här är problem du enkelt kan råda bot på med hjälp av en takfläkt. När den är monterad på plats sköter den allt jobb kring vädring utan att du behöver tänka på det. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa takfläkt online till riktigt förmånliga priser. Du kan vara säker på att fläktarna håller en hög kvalitet eftersom de kommer från några av marknadens ledande tillverkare.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Takfläkt Vilpe Eco
vilpe.jpg
7 819 kr
8 229 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Takfläkt Vilpe 125 mm
vilpe.jpgFinns i fler färger
fr.2 789 kr
2 939 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 3 färger:
Svart
Röd
Grå
Gå till produkt
Takfläkt Vilpe 160 mm
vilpe.jpgFinns i fler färger
fr.3 199 kr
3 369 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 3 färger:
Svart
Röd
Grå
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur du använder en takfläkt

När du ska välja din nya takfläkt behöver du utgå från vad det huvudsakliga användningsområdet är. Bland annat finns det speciella fläktar som är framtagna för att användas i hus som har radonproblem och det finns även fläktar som med fördel kan användas på utedasset på sommarstugan. Du bör också säkerställa att anslutningsdiametern passar på platsen fläkten skall installeras på. När du väl har hittat den fläkt du vill köpa monterar du den enligt de anvisningar som följer med fläkten. Vanligtvis är det här ett arbete man kan utföra själv utan att man behöver anlita någon yrkesperson, så länge man är noga med att täta ordentligt och att montera fläkten på rätt sätt.

Köp din takfläkt online

Är lukten dålig på utomhustoaletten eller behöver du få en bättre ventilation i ett rum där hemma? Då kan du ha nytta av en riktigt bra takfläkt. Hos oss på bygghemma.se hittar du flera modeller att välja mellan. Det gör att du enkelt kan hitta just den fläkt som passar dina behov utan några som helst problem. Fläktarna är ofta enkla att installera och samtliga har en lång livslängd.