Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Luftvärmepump

Filtrera

7999kr
52185kr

Visa sänkt pris

(3)

Visa kampanj

(1)

1
230

daikin

(4)

fujitsu

(2)

innova

(1)

mitsubishi

(1)

mitsubishi electric

(15)

panasonic

(12)

polario

(2)

qlima

(1)

samsung

(5)

thermex

(1)

toshiba

(4)

vaillant

(7)

Vit

(33)

Svart

(4)

Röd

(1)

Silver

(1)

249mm
600mm

Sortera

55 Produkter

Värmepump Panasonic HZ25ZKE

Värmepump Panasonic HZ25ZKE

fr.18 990 kr

utvalda på

Kampanj

Värmepump Panasonic HZ35ZKE

Värmepump Panasonic HZ35ZKE

fr.23 990 kr

Sänkt pris!

på utvalda

Du har sett 36 av 55 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Hur fungerar en luft luft värmepump?
Fungerar en luft/luftvärmepump när uteluften är kylig?
Hur stort hus kan jag värma med luftvärmepump?
Finns det smarta funktioner hos en luft luftvärmepump?

Praktiska luftvärmepumpar

Om du vill sänka din energiförbrukning samtidigt som ditt hem behåller en behaglig inomhustemperatur, då kan en luft/luft-värmepump vara det rätta valet för dig. Denna är lämplig som ett komplement till ett redan fungerande värmesystem, men kan på egen hand värma upp mindre hus och stugor. Denna uppvärmningsmetod fungerar bäst för hus och lägenheter med öppen planlösning eftersom det är luften i bostaden som transporterar runt värmen. Värmepumpen utvinner värme ur utomhusluften och släpper sedan ut denna i ditt hem. Om du funderar på att köpa luft/luft-värmepump kan du göra det här hos oss på Bygghemma.se. Vi erbjuder även installationstjänster för luft luftvärmepumpar.

Mycket värme för pengarna med luft luftvärmepump

Om du värmer upp ditt hus med el är en luft/luft-värmepump definitivt en bra investering. Denna kommer sänka din energiförbrukning markant och ge dig mer pengar över i plånboken. Våra värmepumpar är tillverkade med den senaste tekniken och utrustade med ett flertal funktioner. Pumparna styrs med hjälp av en medföljande fjärrkontroll och kan ställas in på såväl olika hastigheter som olika tidpunkter. Luft luftvärmepump är även utrustade med "turbomode" vilket låter dig uppnå önskad temperatur snabbare. Funktioner så som automatisk återstart och temperaturkompensering ger dig stor nytta av din värmepump och kommer förbättra ditt vardagliga liv ytterligare. Våra värmepumpar är dessutom lätta att städa och hålla efter och informerar dig om när det är dags för rengöring och filterbyte.

Varmluftspump - Köp billig luftvärmepump hos Bygghemma

Om du letar efter billiga luftvärmepumpar av allra högsta kvalitet är det till oss hos bygghemma.se du skall vända dig. Vi har ett stort sortiment av kvalitetsprodukter, alla till låga priser och från välkända varumärken. Vill du ha ett varmare hem till en lägre kostnad hittar du det du behöver hos oss. Har du några frågor inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna.