Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Multisåg | Flexibla multisågar

Du har sett alla 5 produkter

Vanliga frågor om

Vilka fördelar har en multisåg?
Vad kan jag använda en multisåg till?

En multisåg är ett utmärkt verktyg för många olika typer av sågjobb. Multisågar finns i massor av olika varianter och av olika hög kvalitet. Köper du en lite dyrare såg resulterar detta i en högre kvalitet. Här finns gott om kända tillverkare av multisågar.

Multisåg för många typer av sågning

Multisågen är användbar till de flesta typer av sågning, så som sågning i gipsskivor, trä, lättbetong och plastmaterial. De funkar oftast också bra för instickssågning. Många modeller har steglös varvtalsinställning och bottenplattan är vanligtvis tillverkad i aluminium. Det gör att du får en konstant sågavverkning vid belastning. Se gärna till att du köper en multisåg med stabilt sågsvärd som inte vrider sig så lätt.

Många maskiner har stödhandtag som går att vinkla och även skjuta i sidled för sågning nära kant. För säkerhets skull brukar maskinerna vara utrustade med startspärr och en del har också dammsugaranslutning. Om du är vänsterhänt, se till att din maskin passar för det. Köp en ny multisåg redan idag, det är ett mycket praktiskt verktyg.