13% Rabatt

Sil Purus Limited Edition Line Corner Onyx

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 2 781 kr

Du sparar 363 kr

2 418 kr

Delbetala från 111 kr/mån

Beställningsvara
- Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Läs mer
Sil Purus Limited Edition Line Corner Onyx ger dig möjligheten att ha samma storlek på ditt klinker i duschen som i övriga badrummet. Färgen på Onyx skimrar i både svart och blått vilket gör den mystisk och spännande.

OBS! Måste kompletteras med golvbrunn Purus Line för klinker.

Med Purus Limited Edition har vi tänkt ett steg längre. Samma funktion och kvalitet som våra traditionella golvbrunnar och med en form och design som ger större valfrihet. En inredningsdetalj som andas lyx och som ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och stilren golvyta.

En stark trend är kakel, klinker och mosaik med metallisk lyster. Här passar Purus golvbrunnar i guld, rose och högblankt svart perfekt in. De har samma funktion och kvalitet som traditionella golvbrunnar men en form och design som ger större valfrihet. Placera dem väggnära eller som duschavgränsning och resultatet är en mer enhetlig och stilren golvyta i duschutrymmet.

Purus Line och Purus Corner avlägsnar tidigare begränsningar i badrummet med sin smarta design och praktiska konstruktion. NOOD-låset förhindrar lukt och stoppar bakvatten. För att säkerställa seriens utförande och funktion har serierna tagits fram i samarbete med byggbranschen. Brunnarna är tillverkade för svenska byggförhållanden. Dessutom är Purus Line och Purus Corner godkända av samtliga branschorganisationer för säkra våtrum.

Purus Line
Med Purus Line intill väggen blir det enkelt att skapa fall åt ett håll. Det ger en jämn och plan yta där du slipper stå på brunnen. Dessutom kan du lägga samma stora klinkerplattor i duschen som i resten av badrummet, vilket lyfter helhetsintrycket.

Purus Corner
Purus Corner är en lösning för placering av brunnen i hörn. Den passar särskilt bra ihop med diagonalt lagd klinker då den möjliggör ett golv med hela obrutna plattor.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Purus
Art.Nr. 53213P
Utförande Chess, Pearl, Rib
Djup 65, 266 mm
Längd 374, 593, 693, 793, 893, 993 mm
Färg Svart/Blå
Material Rostfritt stål
Serie Limited Edition
Bredd 266 mm

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Färg
Material
Serie
Typ
2 418 kr
2 781 kr
Svart/Blå
Rostfritt stål
Limited Edition
-
95,00 kr
105 kr
-
-
-
Tillbehör
Visa Produkt
95,00 kr
105 kr
-
-
-
Tillbehör
Visa Produkt
2 055 kr
2 284 kr
Rostfri
Rostfritt Stål
Drain Multi
-
Visa Produkt
2 158 kr
2 398 kr
Rostfri
Rostfritt Stål
Drain Trio
-
Visa Produkt