Ring oss på 020-25 00 25
  • Kundservice är stängt
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Sil Purus Limited Edition Line Corner Onyx

Sil Purus Limited Edition Line Corner Onyx
Sil Purus Limited Edition Line Corner Onyx
Sil Purus Limited Edition Line Corner Onyx
Sil Purus Limited Edition Line Corner Onyx
42%
Rek. pris 2 950 kr
Du sparar 1 243 kr
1 707 kr

Delbetala från 36 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Sil Purus Limited Edition Line Corner Onyx ger dig möjligheten att ha samma storlek på ditt klinker i duschen som i övriga badrummet. Färgen på Onyx skimrar i både svart och blått vilket gör den mystisk och spännande.

OBS! Måste kompletteras med golvbrunn Purus Line för klinker.

Med Purus Limited Edition har vi tänkt ett steg längre. Samma funktion och kvalitet som våra traditionella golvbrunnar och med en form och design som ger större valfrihet. En inredningsdetalj som andas lyx och som ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och stilren golvyta.

En stark trend är kakel, klinker och mosaik med metallisk lyster. Här passar Purus golvbrunnar i guld, rose och högblankt svart perfekt in. De har samma funktion och kvalitet som traditionella golvbrunnar men en form och design som ger större valfrihet. Placera dem väggnära eller som duschavgränsning och resultatet är en mer enhetlig och stilren golvyta i duschutrymmet.

Purus Line och Purus Corner avlägsnar tidigare begränsningar i badrummet med sin smarta design och praktiska konstruktion. NOOD-låset förhindrar lukt och stoppar bakvatten. För att säkerställa seriens utförande och funktion har serierna tagits fram i samarbete med byggbranschen. Brunnarna är tillverkade för svenska byggförhållanden. Dessutom är Purus Line och Purus Corner godkända av samtliga branschorganisationer för säkra våtrum.

Purus Line
Med Purus Line intill väggen blir det enkelt att skapa fall åt ett håll. Det ger en jämn och plan yta där du slipper stå på brunnen. Dessutom kan du lägga samma stora klinkerplattor i duschen som i resten av badrummet, vilket lyfter helhetsintrycket.

Purus Corner
Purus Corner är en lösning för placering av brunnen i hörn. Den passar särskilt bra ihop med diagonalt lagd klinker då den möjliggör ett golv med hela obrutna plattor.

Dokument

Egenskaper

VarumärkePurus
Art.Nr.53213P
UtförandeChess, Pearl, Rib
Djup65, 266 mm
Längd374, 593, 693, 793, 893, 993 mm
FärgSvart/Blå
MaterialRostfritt stål
SerieLimited Edition
Bredd266 mm