Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5%

  Vattendetektor Grohe Sense 22505

  1 recensioner

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 660 kr

  Du sparar 33 kr

  627 kr

  Delbetala från 13 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Vattendetektor Grohe Sense 22505 är en batteridriven enheten som är perfekt för utrymmen som används mycket, t.ex. badrum och kök. Den upptäcker de första tecknen på översvämning och kan till och med mäta temperatur och luftfuktighet. Så fort oönskat vatten upptäcks börjar en röd lampa att blinka och en ljudsignal avges så att du kan agera omedelbart. Detektorn ansluts till wi-fi och då skickar Grohe Sense ett pushmeddelande till din smartphone via app eller e-post. Systemet kan även meddela andra familjemedlemmar, vänner eller grannar som kan hantera eventuella nödsituationer när du inte är hemma.

  Läs mer
  Grohe Sense är enkel att installera. Placera bara den kompakta enheten på golvet där det finns risk för översvämning, ladda ner appen Grohe ONDUS, registrera dig och följ de enkla steg för steg-instruktionerna. På några få minuter har du ett effektivt skydd. Den inbyggda sensorn skickar också dagliga uppdateringar om temperatur och luftfuktighet, vilket hjälper dig att förhindra frostskador och mögelspridning, och skickar en varningssignal när värdena överstiger eller understiger de inställda tröskelvärdena.

  Energiförbrukningen är så låg att batteriet räcker i upp till fyra år. Om du vill ha kontroll över hela hemmet – allt från det stora badrummet till groventrén och garaget – kan du lägga till andra produkter från Grohe Sense-serien. Med snygga och användarvänliga Grohe Sense får du en säkerhet i hemmet och kan känna dig helt trygg. Köp till Grohe Sense Guard för ett komplett vattensäkerhetssystem.

  Mäter temperatur och minskar risken för frost
  En inbyggd sensor som mäter rumstemperaturen och varnar dig direkt genom push-meddelanden via Grohe ONDUS-appen och e-post om den överstiger eller understiger dina valda tröskelvärden – perfekt för att minska risken för frostskador. Grohe Sense skickar även timvisa temperaturdata en gång om dagen för att ge dig fullständig översikt.

  Känner av översvämningar och meddelar dig via app och e-post
  Grohe Sense minskar risken för vattenskador dygnet runt, alla dagar genom att upptäcka oönskat vatten och direkt varna dig med en blinkande röd lampa och ljudsignal. Eftersom den ansluts till trådlöst LAN kan den också skicka meddelanden till din smartphone via Grohe Ondus-appen och e-post.

  Mäter luftfuktighet och minskar risken för kondens och mögel
  En inbyggd sensor mäter luftfuktigheten och varnar dig genom Grohe Ondus-appens push-meddelanden och e-post om den ligger över eller under dina valda tröskelvärden i mer än 3 timmar – perfekt för att minska risken för kondens och mögel. Grohe Sense skickar timvisa fuktdata en gång om dagen för att ge dig fullständig översikt.

  Smart sensor som skyddar mot sprutande vatten
  Grohe Sense är skyddad mot sprutande vatten, vilket innebär att den uppfyller IPX3-industristandarden för skydd mot vatten.

  Mobilapp för hantering av anslutna Grohe-produkter
  En användarvänlig app som ger dig fullständig kontroll över alla anslutna Grohe-produkter. Med hjälp av intelligent molnbaserad teknik garanterar Grohe Ondus-appen för iOS och Android maximal glädje och trygghet av vattnet.

  Dokument

  Användarrecensioner (1)

  L
  Tack för din feedback

  Lennart L 15 mar 2019

  Lätt att installera och tydlig registrering av temp och fukt i Grohe appen.Funderar att skaffa flera.

  • - Seniorerna är dock lite dyra. Köpte tre till priset av en via länsförsäkringar. Borde kunna köpa 3 st till reducerat pris.

  Egenskaper

  Varumärke Grohe
  Art.Nr. 22505LN0
  Färg Vit
  Material Plast
  Serie Sense
  Typ Vattendetektor
  Spänning 1,5 V
  Djup 84 mm
  Höjd 35 mm
  Bredd 84 mm
  RSK-nr 5216549
  EAN-nr 4005176411779

  Tillbehör du kan behöva

  Andra som köpte Vattendetektor Grohe Sense 22505 köpte också