Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Skorsten till kamin

Filtrera

209kr
24345kr

Kaminrör

(12)

Skorstenspaket

(3)

Rosett

(2)

Takhuv

(1)

biomodul

(1)

kaminexperten

(15)

save

(1)

schiedel

(1)

Endast snabbleverans

(16)

Sortera

18 Produkter

Du har sett alla 18 produkter

Vanliga frågor om

Vad ska jag tänka på innan jag monterar skorsten?
Hur får man dra en skorsten?
Hur ofta behöver jag sota eller besiktiga min skorsten?
Vad är fördelarna med att installera en skorsten i mitt hem?

Populära filtreringar

Hitta rätt skorsten till din kamin

För den lite händiga snickaren kan det vara smidigt att köpa skorsten online. Hos Bygghemma finns flera olika modeller och material vilket gör det lätt att hitta något som passar. Skorstenen kan beställas i olika färger utifrån vilken färg som finns på taket där skorstenen ska sitta. Det är enkelt att beställa online och du kan i lugn och ro läsa om de olika modellerna innan det är dags att bestämma sig. Tillbehör till skorstenen så som rökrör går också att beställa på hemsidan. Ett brett utbud av olika skorstenar. Bilderna som finns gör att du kan föreställa dig hur den monterade skorstenen kommer se ut på den fastighet som den ska sitta på.

När du monterar en skorsten

En skorsten gör det möjligt att ha en kamin eller annan typ av eldstad inne. Kanske en öppen spis eller en vedeldad spis i köket. Att kunna göra upp en eld när det är rått och kallt ute är väldigt skönt och mysigt året om. Det är också praktiskt att kunna använda om det exempelvis skulle bli strömavbrott. Då kan du enkelt tända en brasa i spisen i köket och laga mat på den. Med en öppen spis går det både att värma upp ett rum och grilla korv. Förutom mysfaktorn finns det alltså många praktiska fördelar som du kanske inte tänker på innan det faktiskt händer och det blir elavbrott en längre tid.

Bra skorstenar till ännu bättre priser

Är det dags att köpa skorsten? Det finns många olika varianter och modeller att välja mellan hos bygghemma.se. Sitt hemma i lugn och ro och klicka dig runt och läs om de olika modellerna innan du beställer. Du kan enkelt jämföra de olika skorstenarna med varandra och är det något du undrar kan du enkelt kontakta vår kunniga kundtjänst med dina frågor.